Elveszítette a Rihanna ellen indított plágiumpert egy amerikai művész

Rihanna per plágium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elutasította a francia bíróság James Clar amerikai dizájner beadványát, amelyben plágiummal vádolta Rihannát.

Clar azért perelte be az énekesnőt, mert szerinte Rihanna a Rockstar 101 című dala klipjéban lemásolta az egyik installációját. James Clar You&Me című, 2006-ban Memphisben bemutatott installációjában a You (te) szót formázó neoncsöveket erősített a plafonhoz, amelyről további neoncsövek lógtak, és a Me (én) szót adták ki. Rihanna 2010-es videójának elején pedig egy olyan installáció látható, ahol a rock és a star szavakat formázzák a hasonló módon elrendezett neoncsövek.

Ötmillió eurót (1,5 milliárd forintot) követelt Rihannától, a párizsi bíróság azonban csütörtökön elutasította a beadványt, mert szerintük a különbözőségek túlsúlyban vannak az installációk hasonlóságaival szemben. A bíróság Rihanna százezer eurós (harmincmillió forintos) kártérítési követelését is visszautasította.

Hajdú Péter: "Akit kinéztem magamnak, azt megkaptam"http://www.life.hu/sztarok/20161008-hajdu-peter-musorvezeto-korabbi-nougyeirol-meselt.htmlHajdú Péter nem titkolja, azzal, hogy szétmentek Sarka Katával, hullámvölgybe került az élete. Azért, hogy a válás közelébe jutottak, saját magát és feleségét is okolja, azonban most már úgy látja, lehet, hogy el kell engedniük egymást. A házassági válsága apropóján a műsorvezető korábbi kalandjait is felidézte. TV + SztárokOrigoKiderült: Dobó Kata és Zsidró Tamás egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-dobo-kata-szineszno-es-zsirdo-tamas-sztarfodrasz-egymasba-szerettek.htmlAhogy írtunk is róla: Zsidró Tamás és felesége 16 év házasság után a válás mellett döntöttek. Most azonban az is kiderült, ki a sztárfodrász új szerelme. TV + Sztárok--Elhagyja a Mokkát Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-szebeni-istvan-a-mokka-helyett-a-tenyekbe-megy-istenes-bence-apja-istvan-lesz-helyette.htmlA Mokkából távozó Szebeni István három és fél év után kap újra lehetőséget arra, hogy híradót vezethessen. A reggeli és a déli Tényekben Váczi Gergővel váltásban lehet majd látni őket. TV + Sztárok--ValóVilág8: Dina távozott a villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-a-valovilag8-kiesoje-dina-daviddal-szemben.htmlDinának és Dávidnak kellett összecsapnia vasárnap este a ValóVilág stúdiójában. A visszafogottabb srác és a káromkodásaival minden eddigi villalakót überelő pultoslány meccséből a fiú került ki győztesen. TV + SztárokOrigoÚjabb szex a villában? Gyanúsan mozgott Dina és Lóri takarója (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160925-dina-es-lori-szexeltek-a-valovilag-8-adasaban.htmlZseraldin és Tivi után a villa "hivatalos szerelmespárja" is ügyködött valamit a takaró alatt. Persze, hogy pontosan mi történt, azt csak ők tudják. TV + SztárokOrigoMegvan, kit ültethet a TV2 Liptai Claudia helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20161005-liptai-claudiat-abel-anita-jakupcsek-gabriella-varkonyi-andrea-valthatja-a-tv2-sztarban-sztar.htmlJóideje folynak a találgatások, vajon ki váltja a Sztárban sztár zsűrijében Liptai Claudiát, ha jön a baba. A TV2 sajtóosztálya nemrégiben azt nyilatkozta, megvan a vészforgatókönyvük erre az esetre is, de hogy ki ugrik be, ha kell Clau helyére azt nem árulták el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.