Zsófi nem hívta meg esküvőjére Hajdú Pétert, pedig sokan azt hitték, a barátságra való tekintettel a showman is ott lesz a színésznő nagy napján.

Zsófi Katát választotta: a színésznő Hajdúnét hívta meg esküvőjére, aki több fotót is posztolt a jeles eseményről. Kata kislánya, Noémi, koszorúslány volt, fia, Dávidka, pedig a gyűrűket vitte. A képekről Hajdú Péter hiányzott, és a Frizibi felvételén el is árulta, hogy rajta sem volt a vendéglistán.
 

Hajdú PéterForrás: Facebook/Hajdú Péter

A Blikk megkeresésére Hajdú Péter elmondta, hogy szerinte teljesen rendben van, hogy Zsófi Katát hívta meg, hiszen az ő barátnője a menyasszony. Kata pedig inkább a gyerekekkel és a szüleivel vett részt a buliban. Hajdú egyébként sem ért volna rá, mert egy üzleti megbeszélésen volt éppen Monacóban. A showman leszögezte, hogy soha nem volt Zsófival szoros kapcsolatban és ezután sem fognak összejárni.

Szabó Zsófi azonban másképpen emlékszik a kapcsolatukra:
"Most szeptemberben volt hat éve, hogy megismertük egymást, öt évig a legjobb barátom volt, körülbelül egy éve nem olyan szoros a kapcsolatunk. (...) Sokat segített nekem, rengeteget beszélgettünk, sok tanácsot is kaptam tőle, például azzal kapcsolatban is, hogy miként nyilatkozzak a sajtónak. (...) Én nagyon jól ismerem Petit, és ennek ellenére szeretem őt."