úszás FINA Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka öt győzelemmel zárta szereplését szerdán az úszók rövid pályás világkupájának ötödik, dubaji állomásán. A Nemzetközi Úszószövetség azonban másik versenyzőt hozott ki a torna legeredményesebb játékosának, tévesen.

Chad le Clos 100. aranyérmét nyerte a versenysorozat fennállása óta, a FINA pedig kedvesen gratulált is neki, mégpedig azért, mert szerintük ezzel ő lett torna legeredményesebb sportolója. Nagyot tévedtek, ugyanis Hosszú Katinka már két éve több arannyal rendelkezett, mint Chad le Clos dél-afrikai úszó.

Az esetet Katinka is szóvá tette, mégpedig az Instagramon. Posztolta a FINA közleményét, amihez mindössze ennyit fűzött hozzá: #thefeelingwhentheyoverlookyou (az érzés, amikor átnéznek rajtad).

Katinka egyébként toronymagasan vezet összetettben, és alig van rá esély, hogy a versenysorozat következő állomásán, Dohában ezen bármelyik versenytársa változtatni tudjon.

Michelle Obama miatt rúgták ki a tanársegédethttp://www.life.hu/news/20161007-a-tanarsegedkent-dolgozo-no-gorillanak-nevezte-michelle-obamat-azonnal-kirugtak.htmlElképesztő ördögűzés Magyarországon - Magyar lelkész űzi ki a démonokat?http://www.life.hu/news/20161007-magyari-laszlo-ordoguzest-vegzett-amirol-videot-is-keszitettek.htmlSorozatgyilkos végzett a 22 éves felvidéki fiúval (18+)http://www.life.hu/news/20161007-sorozatgyilkos-stephen-port-vegzett-a-felvideki-fiuval-drogtoladagolasban-halt-meg.html50 év után újra összeházasodott a pár, méghozzá ugyanabban a ruhában!http://www.life.hu/news/20161007-50-ev-utan-ujra-osszehazasodott-a-par-meghozza-ugyanabban-a-ruhaban.htmlÚjabb részlet a Teréz körúti robbantóról: a Népligetben veszett nyomahttp://www.life.hu/news/20161007-terez-koruti-robbanto-a-nepligetben-veszett-nyoma-tobbszor-is-atoltozott-a-merenylet-utan.htmlDurva pornóval avatták fel az MTK-stadion új eredményjelzőithttp://www.life.hu/news/20161007-pornoval-avattak-fel-az-mtk-stadion-eredmenyjelzoit-michelle-wild-egyik-jelenete-ment-a-kijelzokon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.