Anthony Hopkins 78 évesen elkezdett Twitterezni

Twitter Anthony Hopkins videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anthony Hopkins 78 évesen szánta rá magát, hogy fellépjen a Twitterre.

"Jó itt lenni" - közölte az Oscar-díjas brit színész csütörtökön egy beköszönő videón, amelyen kollégájával, Mark Wahlberggel szerepel. A két filmsztár jelenleg éppen a Transformers 5. részét forgatja együtt.


A sokat twitterező 45 éves Wahlberg azzal a jó tanáccsal is ellátta idősebb kollégáját, hogy soha ne posztoljon meztelen képet. Hopkins természetesen egy Twitter-üzenetben köszönte meg a tippet.

A Napok romjai és A bárányok hallgatnak sztárjának péntekre már 21 ezer követője volt a mikroblogon. Wahlberg jóslata szerint a színész rekordsebességgel éri majd el a húszmillió követőt.

Gáspár Laci: "ByeAlex nem akart velem dolgozni"http://www.life.hu/sztarok/20161009-gaspar-laci-es-byealex-utalta-egymast-az-x-faktor-elott.htmlMegvan a Star Academy hatodik élő showjának kiesőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161008-a-tv2-star-academy-tehetsegkutato-hatodik-elo-show-kiesoje.htmlMegríkatta a mentorokat az egykor drogfüggő fiú: szomorú pillanatok! http://www.life.hu/sztarok/20161006-x-faktor-meghatodtak-a-mentorok-mate-produkcioja-utan-a-fiu-drogfuggo-volt.htmlHoppá! Élő adásban vallott szerelmet ByeAlex http://www.life.hu/sztarok/20161006-byealex-szerelmet-vallott-az-enekes-az-x-faktor-egyik-indulojaba-esett-bele.htmlKínos! Kellemetlenül végződött az egykori tinisztár fellépése az X-Faktorban http://www.life.hu/sztarok/20161006-x-faktor-a-no-thanx-nepszeru-enekese-is-szerencset-probalt-csunyan-leegett.htmlPádár Alexandra fenekét tesztelték a Star Academy színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20161008-padar-alexandra-feneket-teszteltek-a-tv2-star-academy-szinpadan-kiderult-hogy-nagy-vagy-kicsi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.