VV8: Micsoda fordulat! Lóri feladta a játékot

VV Lóri Való Világ VV8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Való Világot úgy harangozták be egész héten, hogy párbaj lesz. Hát, nem lett!

Két hete még erősnek érezte magát, bosszút esküdött Dina kiesése miatt, ám az elmúlt időszakban egyre jobban hiányzott neki a szerelme, a családja, a szerettei. Ezért a Párbaj előtti napon úgy döntött, hogy nem szeretné továbbjátszani a játékot, és inkább kikéri a bőröndjét, hogy elhagyja a Villát.


A szerkesztők tovább sokkolták a játékosokat, és gyorsan tartottak egy kiválasztást is. Zseraldin kapta a legtöbb jelet, ő lett a kiválasztott.

Csak nem? Időutazó lenne Matt Damon?http://www.life.hu/sztarok/20161012-matt-damon-szineszre-a-megszolalasig-hasonlit-egy-ferfi-a-hatvanas-evekbol.htmlTátikázó sztárokkal erősítene az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20161012-tatika-showt-inditana-az-rtl-klub-sztarokkal.htmlAnglina Jolie drasztikusan lefogyott a válás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-anglina-jolie-szineszno-lefogyott-a-valas-miatt.htmlEzért lett alkoholista Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20161012-gesztesi-karoly-bevallottam-iert-lett-alkoholista-a-szinhazi-szerepei-miatt.htmlSebestyén Balázs: “Érzek a fáim iránt”http://www.life.hu/sztarok/20161012-sebestyen-balazs-erez-a-fai-irant-a-kasza-taxiban-vallott.htmlMexikóban mutatta meg csodás testét a plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/sztarok/20161012-mexikoban-mutatta-meg-csodas-testet-a-plus-size-modell-ashley-graham.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.