Újabb remek hír mára: elfogták a hírhedt pokolgépkészítőt

dreamstime -
terrorista pokolgépes merénylet robbantás merénylő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Dzsaber al-Bakrt szombat óta volt szökésben. A férfi a hírek szerint a berilini repülőtéren készült robbantani.

Országszerte folyt a hajtóvadászat, nagy erőkkel keresték a fiatal férfit a rendőrök. A gyanú szerint a menedékkérőként Németországba érkezett Bakr kapcsolatban áll az Iszlám Állam nevű terrorszervezettel, de ezt egyelőre nem erősítették meg a hatóságok.

dreamstime

A rendőrök szombaton a férfi lakásán robbanóanyagra bukkantak. Német sajtóértesülések szerint 500 gramm kész robbanóanyagot, aceton-peroxidot (TATP) találtak, és egy kilogramm másféle vegyszert, amelyből ugyancsak robbanószert lehetett volna készíteni.

Gyutacsot és csőbomba készítésére alkalmas eszközöket is találtak.

A német sajtó úgy tudja, hogy Bakr az interneten tartotta a kapcsolatot az Iszlám Állammal, és már a célpontról egyeztetett a terrorszervezettel.

Tragédia! Autóbalesetben vesztette életét a fiatal futballista http://www.life.hu/news/20161010-autobalesetben-vesztette-eletet-a-21-eves-noi-focista-az-eskuvojere-keszult.htmlA 21 éves játékos éppen hazafelé tartott, amikor a baleset történt. Az autója teljesen összetört, csakúgy mint a másik gépjármű, amelyben mindkét utas szintén életét vesztette. NewsOrigoÖt brutális baleset, amit csodával határos módon túléltekhttp://www.life.hu/news/20161008-5-bizarr-baleset-amit-csoda-hogy-tuleltek-az-emberek.htmlHihetetlen, hogy mire képes az emberi szervezet: gyakran minden tudományos érv ellenére életben maradnak azok a súlyos sebesültek, akiknek a szakemberek nem sok jót jósoltak. Íme, öt igazán bizarr eset. NewsThinkstockElképesztő ördögűzés Magyarországon - Magyar lelkész űzi ki a démonokat?http://www.life.hu/news/20161007-magyari-laszlo-ordoguzest-vegzett-amirol-videot-is-keszitettek.htmlÖrdögűzés, kézrátétes gyógyítás? Ezek mind létező fogalmak a való életben is. Hazánkban egy miskolci lelkész videómegosztásaival bizonyítja a démonok jelenlétét. Figyelem, megdöbbentő képsorok következnek. NewsOrigoÚjabb részlet a Teréz körúti robbantóról: a Népligetben veszett nyomahttp://www.life.hu/news/20161007-terez-koruti-robbanto-a-nepligetben-veszett-nyoma-tobbszor-is-atoltozott-a-merenylet-utan.htmlÚjabb részletekre derült fény a Teréz körúti robbantóról. Sajtóértesülések szerint többször átöltözött a merénylet után, míg végül a Népligetben veszett nyoma a férfinak. NewsOrigoSzörnyű tett! Zacskóba tekerte, majd beledobta a nyilvános vécébe újszülöttjét http://www.life.hu/news/20161005-zacskoba-tekerte-majd-a-pocegodorbe-dobta-a-kicsit-aki-megis-tulelte.htmlAz újszülött hangos sírásának köszönheti, hogy életben maradt. Anyja zacskóba tekerte, majd pöcegödörbe dobta, mégis túlélte a kicsi... News--Tragédia! Elhunyt az ismert magyar sportújságíró, Lázár Istvánhttp://www.life.hu/news/20161004-stefan-lazar-84-eves-volt-a-sportujsagiro-elhunyt-kolnben-tragedia.htmlNyolcvanegyedik életévében, Kölnben elhunyt Lázár István sportújságíró, aki a magyar sajtóban Stefan Lazar néven vált ismertté. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.