Tragédia! Autóbalesetben vesztette életét a fiatal futballista

Forrás: Facebook/ Larissa Gördel -
halál focista tragédia autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves játékos éppen hazafelé tartott, amikor a baleset történt. Az autója teljesen összetört, csakúgy, mint a másik gépjármű, amelyben mindkét utas szintén életét vesztette.

Larissa Gördel korábban az U16 egyik válogatott focistája volt, jelenleg a másodosztályú TSV Schott Mainz csapatában játszott. A rendőrség már vizsgálja a balesetet, melyről az eddigi hírek szerint igen kevés információ van. Annyit lehet tudni, hogy Breuberg közelében történt, és a sportoló egy felhajtósávból érkező autóval ütközött össze - írja a Bild.

Forrás: Facebook/ Larissa Gördel

A 21 éves tehetség éppen az esküvőjére készült vőlegényével,

az ugyancsak labdarúgó Luis Speckhardttal. A fiatal lány szüleit szinte sokkolták a történtek, hiszen pár órával a baleset előtt még együtt voltak otthon. "Szörnyű, ami történt. Larissa és Luis a közös életet tervezték, össze akartak házasodni. Felfoghatatlan, hogy a lány, akit annyira szerettünk, ezentúl nem lesz közöttünk" - mondta a lapnak az egyik családtag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.