Pedofilnak adta a gyermekét, hogy droghoz jusson

forrás: dreamstime -
drog rendőrség pedofil gyermek eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olga Maria Bojorez Rodriguez valószínűleg soha többé nem láthatja a gyermekét. A szörnyű tettéért sok év börtön vár rá. 

A mexikói nő után akkor kezdett el nyomozni a rendőrség, amikor megtudták, hogy 6 éves gyermekét eladta egy pedofiloknak, hogy drogot tudjon venni. A fiú még 3 éves korában tűnt el, méghozzá az iskolából - írja a Mirror.

Képünk illusztráció forrás: dreamstime

A hatóságokat a rokonok értesítették, miután a gyermeket jó ideje nem látták az anyja közelében. A rendőrségnek sikerült letartóztatni a tettest, sőt szerencsére a kisfiú is előkerült a pedofil férfi házából. A csöppség most pszichológiai kezelést fog kapni, hogy minél előbb sikerüljön neki feldolgozni a történteket. Olgat őrizetben tartják, de valószínűleg jó sok év börtön vár rá.

Újabb remek hír mára: elfogták a hírhedt pokolgépkészítőthttp://www.life.hu/news/20161010-a-22-eves-sziriai-dzsaber-al-bakrt-szombat-ota-volt-szokesben.htmlA 22 éves Dzsaber al-Bakrt szombat óta volt szökésben. A férfi a hírek szerint a berilini repülőtéren készült robbantani. News--78 év után újra királyi esküvőt rendeztek Albániábanhttp://www.life.hu/news/20161009-78-ev-utan-ujra-kiralyi-eskuvot-rendeztek-albaniaban-tiranaban.htmlHúsz uralkodócsalád képviselte magát a szombaton Tiranában megrendezett királyi esküvőn, amelyen I. Zogu albán király unokája, II. Leka herceg Elia Zaharia albán színésznővel kelt egybe. News--Megsértették Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/news/20161008-megsertette-a-fina-hosszu-katinkat-masik-uszot-hoztak-ki-a-rovidpalyas-vilagkupaja.htmlHosszú Katinka öt győzelemmel zárta szereplését szerdán az úszók rövid pályás világkupájának ötödik, dubaji állomásán. A Nemzetközi Úszószövetség azonban másik versenyzőt hozott ki a torna legeredményesebb játékosának, tévesen. News--Michelle Obama miatt rúgták ki a tanársegédethttp://www.life.hu/news/20161007-a-tanarsegedkent-dolgozo-no-gorillanak-nevezte-michelle-obamat-azonnal-kirugtak.htmlHiába éli utolsó időszakát miniszterelnökként Barack Obama, a tisztelet továbbra is kijár neki és feleségének is. Nem tudta, vagy nem vette ezt figyelembe az a tanársegéd, aki közösségi oldalán gorillának nevezte az elnök feleségét: azonnal kirúgták a munkahelyéről. NewsAFPElképesztő ördögűzés Magyarországon - Magyar lelkész űzi ki a démonokat?http://www.life.hu/news/20161007-magyari-laszlo-ordoguzest-vegzett-amirol-videot-is-keszitettek.htmlÖrdögűzés, kézrátétes gyógyítás? Ezek mind létező fogalmak a való életben is. Hazánkban egy miskolci lelkész videómegosztásaival bizonyítja a démonok jelenlétét. Figyelem, megdöbbentő képsorok következnek. NewsOrigoSzörnyű tett! Zacskóba tekerte, majd beledobta a nyilvános vécébe újszülöttjét http://www.life.hu/news/20161005-zacskoba-tekerte-majd-a-pocegodorbe-dobta-a-kicsit-aki-megis-tulelte.htmlAz újszülött hangos sírásának köszönheti, hogy életben maradt. Anyja zacskóba tekerte, majd pöcegödörbe dobta, mégis túlélte a kicsi... News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.