Sokk! Egy újszülött baba holttestét találták meg egy utasszállítón

Forrás: Thinkstock -
Qatar Airways csecsemő újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újszülött holttestére bukkantak a Qatar Airways katari légitársaság egy járatán az indonéziai főváros, Jakarta Soekarno-Hatta nemzetközi repülőterén - jelentették kedden az indonéz hatóságok.

Az előzetes vizsgálatok szerint koraszülött baba WC-papírba csomagolt holttestét a Dohából érkezett repülőgép illemhelyiségében fedezte fel az egyik takarító vasárnap este. Egyelőre nem tudni, hogy a babát a fedélzeten hozták-e világra vagy valahogy felvitték a gépre.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A hatóságok közölték, hogy egy női utast rendőri felügyelet alatt kórházba vittek,
hogy ott orvosi vizsgálatok alá vessék, és ha állapota megengedi, gyanúsítottként hallgassák ki.

A hatóságok nem közölték, hogy az indonéziai nő és a csecsemő között milyen kapcsolat van. Megjegyezték ugyanakkor, hogy a nő indonéziai vendégmunkás.

Sok indonéziai vállal munkát a gazdag közel-keleti országokban, például Katarban, Szaúd-Arábiában vagy Bahreinben. A nők általában bejárónőként dolgoznak, és a külföldön megkeresett pénzt hazaküldik családjuknak.

A világ legnépesebb muszlim országának számító Indonéziában az abortusz illegális, kivéve akkor, ha az anya élete múlik rajta.

A nemi erőszak, vagy a magzat fejlődési rendellenességének bizonyos eseteiben is megengedett a terhességmegszakítás a magzat hathetes koráig. A délkelet-ázsiai országban a helyzet azonban különösen bonyolult a hajadon nőknél, akiken számos kórház és orvos nem is hajlandó elvégezni az abortuszt. Jogvédő csoportok korábban már többször felszólították az indonéz kormányt arra, hogy módosítsa az abortusztörvényt.

Sokkoló! Belehalt a böjtbe egy 13 éves lányhttp://www.life.hu/news/20161011-belehalt-a-bojtbe-egy-13-eves-lany-a-rendorseg-is-nyomoz-halala-ugyeben.htmlA fiatal lány szülei szerint gyermekük vallási okokból nem evett 68 napig. Halála ügyében a rendőrség is nyomozást indított. NewsOrigoKeresik a 2017-es eurovíziós dalverseny magyar indulójáthttp://www.life.hu/news/20161011-keresik-a-2017-es-eurovizios-dalverseny-indulojat.htmlKiírták a A Dal 2017 pályázatát, aminek keretében azt a dalt keresik, amelyik Magyarországot képviseli a jövő évi Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben. News--Íme, a világ 10 legőrültebb internetes átverésehttp://www.life.hu/news/20161011-ingyen-penz-es-fizetos-facebook-ime-a-10-legdurvabb-internetes-atveres.htmlAz internetnek köszönhetően minden kacsa és átverés szinte fénysebességgel terjed, és vannak olyan hoaxok, amik kiállták az idők próbáját. Újra meg újra feltűnnek, hogy a hiszékeny és arra fogékony embereket megtévesszék. Összeszedtük az elmúlt 10 év 10 legnagyobb átverését. News--Néhány dolog, ami biztosan nem jutna eszedbe Budapestről!http://www.life.hu/news/20161011-budapest-a-sztarok-es-az-itt-elok-szemevel-dolgok-amik-eszukbe-jutnak-a-fovarosrol.htmlKönnyű megfeledkezni annak a városnak a szépségéről, ahol a mindennapjainkat töltjük, ezért nem árt néha emlékeztetni magunkat arra, miért is szeretjük Budapestet. Mindenkinek más jut eszébe róla! NewsFotó: Bielik István - OrigoSzakad a hó a Kékestetőn!http://www.life.hu/news/20161011-szakad-a-ho-a-kekesteton.htmlIsmét havazik az ország legmagasabb pontján. A Kékestetőn készült felvételt az Időkép osztotta meg Facebook oldalán. NewsOrigoDombvári Bence kajakos bűnösnek bizonyult doppingügyébenhttp://www.life.hu/news/20161011-dombvari-bence-nem-bizonyithato-hogy-tettek-valamit-az-italaba.htmlVéget ért a rendőrségi vizsgálat Dombvári Bence doppingügyében. Mivel nem bizonyítható az idegenkezűség, a hatóságok szerint a sportoló a vétkes. NewsMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.