Így készül Fluor Tomi a Cometre: meglepetés lesz a színpadon?

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
interjú Diaz wellhello Fluor Tomi zenekar Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a népszerű magyar együttes, a Wellhello zenekar tagjait faggatta. A fiúk gőz erővel készülnek az idei Comet-díjátadó gálára, ahol két kategóriában is jelölték a zenekart. 
Állig felfegyverzett titkosügynökök fogják védeni Kim Kardashianthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-volt-titkosugynokok-fogjak-vedeni-kim-kardashiant.htmlDuván megerősítik Kim Kardashian védemét. A celebnő páncélozott autóval és fegyveres titkosügynökkökkel védi magát az újabb támadásoktól.TV + Sztárok--Szabó Zsófi feleségként tér vissza a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20161011-szabo-zsofi-story-extra-haziasszonya-most-mar-felesegkent-szerepel-majd.htmlZsófit esküvője után a Story Extra háziasszonyaként láthatjuk viszont. A sztár rengeteg pozitív energiával kezdte az októbert. TV + SztárokOrigoDrogdíler és hullamosó: sztárok, akik egykor kétkezi munkából éltek http://www.life.hu/sztarok/20161010-beyonce-vagy-harrison-ford-drogdilerkent-dolgozott-a-hires-vilagsztar-tim-allen.htmlHírnév, pénz és több millió rajongó világszerte. Ezek a világsztárok ma már igazi A-listás celebeknek minősülnek Hollywoodban, akiket mindenki ismer. Bár az utóbbi években csak a képernyőn láthatjuk őket, volt idő, amikor találkozhattunk volna velük akár egy hullaházban is. Összeállításunkból megtudhatod, ki mivel kereste a kenyerét, mielőtt a vörös szőnyegre lépett. TV + SztárokOrigoTóth Andinak érettségiznie kéne, de még mindig csak tizedikeshttp://www.life.hu/sztarok/20161011-toth-andi-az-x-faktor-nyertese-meg-mindig-tizedik-osztalyos-pedig-mar-erettsegiznie-kellene.htmlA fiatal tehetség nyerte meg az X-Faktor ötödik szériáját, ami miatt abban az évben természetesen nem tudott a tanulással foglalkozni. Lemaradását azonban máig nem tudta behozni, így érettségizés helyett még a tizedik osztályt tapossa. TV + SztárokOrigoNorbi romantikus ajándékkal lepte meg Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20161010-schobert-norbi-romantikus-ajandekkal-lepte-meg-rubint-rekat.htmlMár évek óta tart Norbi és Réka szerelme, akik soha nem feledkeznek meg arról, hogy megünnepeljék a kapcsolatukat. Erre nem kell különösebb alkalom, lehet, hogy éppen ez a boldogságuk titka. TV + SztárokOrigoNyilvánosan esett egymásnak Hajdú Péter és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-hajdu-peter-es-sarka-kata-egy-okmanyirodaban-estek-egymasnak-nyilvanosan-veszekedtek-a-gyerekek.htmlÚgy tűnik, elég nagy a feszültség Kata és Hajdú között, ha már nyilvános helyen, mások szeme láttára is veszekednek. Egy okmányirodában esett egymásnak a házaspár – a válság még egyáltalán nem oldódott meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.