Hajdú máris reagált Havas beszólására: kemény viszontválasz

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel -
Facebook Havas Henrik beszólás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik elmondta véleményét újdonsült kollégájáról, Hajdú Péterről. Nem dicsérte túl a Tanár Úr, szerinte a riporterkedéshez és a nőkhöz nem ért a Frizbi műsorvezetője. Nem kellett sokat várni Hajdú Péter válaszára, aki szintén nem finomkodott.

Vasárnap este debütált Hajdú Péter műsora az ATV-n, amiről Havas Henrik nincsen jó véleménnyel. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Tanár Úr meg sem nézte a produkciót, mivel idegesíti őt kollégája a képernyőn. Ezen kívül szerinte Hajdú nem ért a riporterkedéshez, valamint a nőkhöz sem. A válasz nem váratott magára.

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel

Alig telt el néhány óra, Hajdú Péter máris reagált Havas Henrik szavaira, természetesen ő sem finomkodott Tanár Úrral szemben, aki szerint az ő műsorát egyébként többen is nézik, mint Hajdúét. A Frizbi műsorvezetője Facebook-oldalán adott hangot véleményének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.