Ezért lett alkoholista Gesztesi Károly

Forrás: TV2 -
színház Gesztesi Károly alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly már többször vallott alkoholproblémáiról, de függőségének okát eddig nem mondta el. Ezúttal azonban őszintén beszámolt arról is, miért kezdett el lecsúszni a lejtőn.

Gesztesi Károly alkoholproblémája főként akkor került a figyelem középpontjába, amikor egy előadáson hiába várták a színésztársai és a nézők, ő nem jelent meg. A darab elmaradt, ezzel pedig próbára tette kollégái és rajongói türelmét és bizalmát is. A színész azóta már többször beszélt a problémáiról, elmondta, hogy nála 2 üveg rosé a napi adag, de nemrég tisztítókúrába fogott, és azt is megfogadta, hogy 500 napra teljesen lemond az alkoholról.

Forrás: TV2

Ezúttal Joshi Barathnak beszélt a helyzetéről és arról, hogyan is indult el lefelé a lejtőn. Saját bevallása szerint a munkája, vagyis a színészet miatt van szüksége alkoholra. "Nehéz összeegyeztetni, mert ugyanakkor meg, most gondolj bele, neked is szakmád ez. Egy III. Richárdot lejátszol,

én azt mondom, nincs az az ember, aki ne inna meg utána egy fröccsöt, minimum.

Ha komolyan csináltad, akkor ki kell magadból űzni azt az embert. De csak ha rendesen csinálod, akkor 3 kiló fogyás, a lelked, szíved, mindened beleteszed" - árulta el Gesztesi, aki szerint ahhoz kell az ital, hogy le tudjon lazulni.

Sütőlap és fánkocskák: hazánk celebjei, akik fakanalat ragadtak http://www.life.hu/sztarok/20161010-vajna-timea-es-majka-sztarok-akik-ettermet-nyitottak-hamburger-es-fank.htmlHamburger, olasz ételkülönlegesség és magyaros fogások – nem, most nem egy étterem kínálatát soroljuk. Hazánk sztárjai közül többen sikeres étteremtulajdonosok, ahová nemcsak a finom falatokért, de egy-egy közös képért is beugranak a rajongók. Utánajártunk, kik azok a hírességek, akik a legmenőbb éttermekkel rendelkeznek Magyarországon. TV + Sztárok--Börtönbe került a TV2 sztárja, Varga Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20161012-varga-feri-a-tv2-sztarja-bortonbe-kerult-nyaralasuk-alatt.htmlFárasztó, munkával teli évvel a hátuk mögött indult pihentető nyaralásra Varga Feri és Balássy Betti, valamint két barátjuk. Autóval vágtak neki az útnak Görögországig, de nem volt örömteli az útjuk. Kétszer is lerobbantak, és még rendőrségi ügybe is keveredett az énekes. TV + SztárokOrigoHajdú Pétert nem érdekli Havas: “Csak feltűnési viszketegsége van”http://www.life.hu/sztarok/20161012-hajdu-peter-es-havas-henrik-vitaja-hajdu-szerint-havasnak-csak-feltunesi-viszketegsege-van.htmlHavas Henrik véleményezte Hajdú Péter munkásságát, hiszen immár kollégák az ATV-nél. A Tanár Úr szerint a Frizbi műsorvezetője nem ért a riporterkedéshez és a nőkhöz, ráadásul a nézettsége sem volt kimagasló. Hajdú Péter nem hagyta válasz nélkül a megjegyzéseket, szerinte Havas Henrik feltűnési viszketegségben szenved. TV + Sztárok--Így simogatta egymás nyelvét Soma és Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20161012-soma-es-evelin-csokoloztak-a-valovilagban-huto-mogott.htmlSoma és Evelin eddig nem nagyon jutott egyről a kettőre, de Gina buliján sikerült annyi alkoholt inniuk, hogy mindketten levetkőzzék gátlásaikat. Soma végül célt ért, és a hűtő mögé bújva tette magáévá Evelin száját. TV + SztárokOrigoGwyneth Paltrow bevadult, de nagyon - 44 évesen is őrülten jó nőhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-gwyneth-paltrow-szineszno-a-harpers-bazaar-magazin-cimlapjan.htmlA 44 éves színésznőt designer cuccokban és gyémántok társaságában fozózták egy szupermarketben a Harper's Bazaar magazin címlapjára. Az eredmény isteni lett, pláne azért, mert sárgulhatunk az irigységtől a kétgyermekes anyuka hasizmai láttán. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-megmutatta-uj-kiskutyajat.htmlOdáig vannak a rajongók Gáspár Győző lánya, Evelin legújabb szerelméért. Ez nem is csoda: az új jövevény iszonyatos édes! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.