Katalin hercegné lemondott a luxusról: meglepő fotók!

fotó döbbenet repülés Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg felesége gyakran tesz olyat, amivel még a szokásosnál is jobban magára vonja a figyelmet. Legutóbbi húzásával azonban pórul is járhat. 

Bennfentesek szerint ez azonban könnyen kiverheti a biztosítékot a királynőnél, aki ugyan megérti, hogy Katalin szeretne minél átlagosabb életet élni, de nem kockáztathatja a biztonságát.

Élő műsorban szellentett a női műsorvezető: videó! http://www.life.hu/news/20161012-szerencsetlen-eset-elo-musorban-szellentett-a-noi-musorvezeto-video.htmlIngrid Coronadón valószínűleg az egész stúdió nevetett, az eset médiaszenzáció lett. News--A kocsi hátsó ülésén fojtotta meg saját gyerekeit egy nőhttp://www.life.hu/news/20161012-a-kocsi-hatso-ulesen-fojtotta-meg-sajat-gyerekeit-amber-pasztor.htmlHidegvérrel végzett két gyerekével egy anya, aki mielőtt megfojtotta 7 éves lányát és 6 éves fiát, megkérdezte tőlük, akarnak- e élni, vagy inkább a halált választják... News--Bevált recept: szívdöglesztő pasi és cuki vizslahttp://www.life.hu/news/20161011-szivdogleszto-dylan-bradley-modell-es-vizslaja-az-instagram-uj-sztarja.htmlMinden marketingszakértő tudja, hogy cuki kiskutyákkal bármit el lehet adni. Ha mindehhez pedig egy helyes, kockás hasú pasit párosítunk, akkor garantált a siker. Nagyon úgy tűnik, hogy ezt Dylan Bradley modell is előszeretettel alkalmazza. A tökéletes felsőtest adott, és az édes vizsla is megérkezett... NewsOrigoÚjabb részlet derült ki a Teréz körúti robbantásrólhttp://www.life.hu/news/20161011-kiderult-miert-olyan-lassu-a-nyomozas-ujabb-reszlet-derult-ki-a-terez-koruti-robbantasrol.htmlÚgy tudni, csaknem 800 bejelentést kapott eddig a rendőrség, 53 fotót és videót töltöttek fel a Police.hu-ról is elérhető oldalra a robbantással kapcsolatban. Nem fejeződött be azoknak a felvételeknek az elemzése sem, amelyeket a térfigyelő kamerák szeptember 24-én készítettek a robbantó mozgásáról. NewsOrigoFelfüggesztik a Népszabadság kiadásáthttp://www.life.hu/news/20161008-felfuggeszti-a-mediaworks-a-nepszabadsag-kiadasat.htmlA kiadó Mediaworks szombattól felfüggeszti a Népszabadság nyomtatott és internetes formában történő kiadását a lap új koncepciójának kialakításáig, illetve megvalósításáig azért, hogy "valamennyi érintett ezen kiemelt feladatra tudjon koncentrálni" - közölte a társaság szombaton az MTI-vel. A nol.hu oldala hibaüzenetet ad: a szolgáltatás nem elérhető. NewsOrigoVégre vallott a román orvos a nyíregyházi gyilkosságrólhttp://www.life.hu/news/20161007-s-dan-a-roman-orvos-vegre-vallott-arrol-miert-gyilkolt-nyiregyhazan.htmlS. Dan végre bevallotta a bíróságon, miért is gyilkolt Nyíregyházán. A dokumentumok már Magyarországon vannak. NewsFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.