A mai napon lett Schumacher minden idők legsikeresebb pilótája

Forrás: Mercedes -
pilóta Forma-1 világbajnok Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher neve egybeforrt a Forma-1-gyel, ő az a pilóta, akinek a rekordjait nagyon nehéz lesz megdönteni. Az első német versenyző, aki világbajnoki címet nyert, 13 évvel ezelőtt a mai napon vált minden idők legsikeresebb pilótájává.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok 13 évvel ezelőtt történelmet írt. Akkor még csak a hatodik világbajnoki címét szerezte meg, de már ezzel is minden idők legsikeresebb F1-es pilótája lett. Nem adták könnyen az első helyet, döcögősen indult Michael Schumacher szezonja, nagyon szoros versenyben vívta ki magának a hatodik világbajnoki címet.

Forrás: Mercedes

A döntés közte és Räikkönen között dőlt el, az utolsó, japán nagydíjon.

A német versenyző ugyan csak a nyolcadik helyen ért célba, de ez is elég volt számára, hogy bezsebelje hatodik világbajnoki címét, ami nem az utolsó volt a sorban. Schumi a következő évben is világbajnok lett, és még nagyon sokáig versenyzett, mielőtt visszavonult. A pilóta élete szörnyű fordulatot vett, miután felhagyott a versenyzéssel. Egy családi síkiránduláson ugyanis borzalmasan szerencsétlen balesetet szenvedett. 2013. december 29-én rázta meg a világot a hír, a pilóta azóta is küzd az életéért.

A visszavonulást fontolgatta Rio után Szabó Gabi kajakoshttp://www.life.hu/news/20161012-a-visszavonulast-fontolgatta-szabo-gabriella-kajakos-nem-akarta-elvesziteni-szerelmet.htmlSzabó Gabriella kajakos attól félt, hogy a sport miatt tönkremegy a párkapcsolata. Mivel nem akarta elveszíteni szerelmét, komolyan elgondolkodott a visszavonuláson. News--Sokk! Egy újszülött baba holttestét találták meg egy utasszállítónhttp://www.life.hu/news/20161011-egy-ujszulott-csecsemo-holttestere-bukkantak-a-qatar-airways-jaratan.htmlEgy újszülött holttestére bukkantak a Qatar Airways katari légitársaság egy járatán az indonéziai főváros, Jakarta Soekarno-Hatta nemzetközi repülőterén - jelentették kedden az indonéz hatóságok.NewsOrigoSokkoló! Belehalt a böjtbe egy 13 éves lányhttp://www.life.hu/news/20161011-belehalt-a-bojtbe-egy-13-eves-lany-a-rendorseg-is-nyomoz-halala-ugyeben.htmlA fiatal lány szülei szerint gyermekük vallási okokból nem evett 68 napig. Halála ügyében a rendőrség is nyomozást indított. NewsOrigoKeresik a 2017-es eurovíziós dalverseny magyar indulójáthttp://www.life.hu/news/20161011-keresik-a-2017-es-eurovizios-dalverseny-indulojat.htmlKiírták a A Dal 2017 pályázatát, aminek keretében azt a dalt keresik, amelyik Magyarországot képviseli a jövő évi Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben. News--Íme, a világ 10 legőrültebb internetes átverésehttp://www.life.hu/news/20161011-ingyen-penz-es-fizetos-facebook-ime-a-10-legdurvabb-internetes-atveres.htmlAz internetnek köszönhetően minden kacsa és átverés szinte fénysebességgel terjed, és vannak olyan hoaxok, amik kiállták az idők próbáját. Újra meg újra feltűnnek, hogy a hiszékeny és arra fogékony embereket megtévesszék. Összeszedtük az elmúlt 10 év 10 legnagyobb átverését. News--Néhány dolog, ami biztosan nem jutna eszedbe Budapestről!http://www.life.hu/news/20161011-budapest-a-sztarok-es-az-itt-elok-szemevel-dolgok-amik-eszukbe-jutnak-a-fovarosrol.htmlKönnyű megfeledkezni annak a városnak a szépségéről, ahol a mindennapjainkat töltjük, ezért nem árt néha emlékeztetni magunkat arra, miért is szeretjük Budapestet. Mindenkinek más jut eszébe róla! NewsFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.