Elhunyt a világhírű gördeszkás, modell Dylan Rieder - 28 éves volt

Forrás: Twitter -
modell sztárok gördeszkás Dylan Rieder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dylan Rieder egy elég ismert modell volt, ráadásul profi gördeszkás. A fiú 28 éves korában, komoly betegségben hunyt el. 

"Ma, október 12-én Dylan Joseph Rieder elhunyt a leukémia szövődményei miatt" - közölte a férfi menedzsere a Jenkem magazinnal. "Imádta az életet, a művészetet, a zenét, a divatot, és persze a gördeszkázást. Dylan szerető fiú volt, testvér és barát" - áll a közelényben. A család virágok helyett a azt kéri, inkább jótékony célra adományozzon, aki akar. A felajánlásokat az a Dr. Stephen Forman kapja, aki nemzetközi kutatásokat végez a rákkutatással kapcsolatban Kaliforniában.

Dylan 9 éves kora óta gördeszkázott, és már 13 évesen komoly versenyeket nyert. A modellkedést is szerette, ahogy őt is a tervezők: dolgozott Alexander Wangnak, a DKNY-nak, modellt állt Cara Delevingne és Jourdan Dunn modellekkel, és szerepelt a Vogue magazinban is.

Forrás: Twitter

Sajnos nem a fiatal modell az első, akit legyőzött a rák: korábban itt szedtük össze azokat a filmsztárokat, akik szintén ebben a betegségben hunytak el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.