örökbefogadás kiskutya News farkas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszerű, ám nem túl különleges dolog egy kiskutyát örökbe fogadni. Az arizoniai férfi is így gondolta, ám ahogy a "kiskutya" növekedett, egyre aggasztóbban kezdett viselkedni. 

A kiskutyaként örökbe fogadott állatka ahogy nőtt, egyre idegesebben viselkedett, nem tűrte a bezártságot. Ha gazdája a kocsiban hagyta, mindent összepisitl, és igazi szabadulóművész volt. A szomszédban például lakott egy németjuhász, akihez a kisállat átjárt játszani, ám amikor a gazdája ezt megneszelte, magasított a kerítésen. Ez nem okozott gondot az állatnak: simán átrágta magát rajta, ha pedig gazdája leszidta, a szemkontaktust mindig kínosan kerülte.

Neo egyébként egy olyan keresztezett farkaskutya, akiben több a farkasokra hajazó tulajdonság, mint a kutyákra. A szőrzete durva, a lábai hosszúak, és úgy is viselkedik, mint egy farkas. Ezért a tulajdonosa nem tarthatta meg: most egy speciális menhelyen tartják, ahol kedvére játszhat társaival. Mert játszani legalább annyira imád, mint kutyusok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.