Erzsébet királynő fiatal korában igazi lázadó volt- az udvar akarata ellenére férjhez ment Fülöp herceghez

Forrás: AFP/2016 ANNIE LEIBOVITZ/Annie Leibovitz -
házasság News Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes dolog derült ki II. Erzsébet és Fülöp herceg kapcsolatáról. Annak idején ugyanis nem mindenki akarta, hogy ők ketten összeházasodjanak, és most fény derült arra, mit is kifogásoltak a legjobban Fülöp herceggel kapcsolatban. 

II. Erzsébet királynő és férje már 70 éve házasok, ám annak idején nem mindenki akarta, hogy ez így legyen. A.N. Wilson életajzíró most nyilvánosságra hozta, hogy Erzsébetet annak idején többen is le akarták beszélni Fülöpről. A kifogás az volt a férfi ellen, hogy túlságosan vicces.

Forrás: AFP/2016 ANNIE LEIBOVITZ/Annie Leibovitz

Az író a Cheltenham Irodalmi Fesztiválon mesélt a pár történetéről. "Erzsébet körülbelül 14 évesen közölte, hogy szerelmes a hercegbe. Fülöp egy jóképű német férfi volt szőke hajjal, az udvarban azonban azt mondták neki, nem ő a megfelelő ember. Erzsébet szorgalmas volt és visszahúzódó, a férfi pedig tiszt volt, és roppant vicces."

Ám nem hallgattak a rosszakarók tanásaira: 1947 júliusában eljegyezték egymást, és még ez év november 20-án összekötötték életüket a Westminster Apátságban.

Meglepő, de Erzsébet életében nem Fülöp volt az első szerelem. Korábban itt írtunk arról,ki is volt ez a személy.
Bud Spencer fia: "Édesapám egy igazán jó apa volt"http://www.life.hu/sztarok/20161014-bud-spencer-fia-nyilatkozott-a-szinesz-gyermeke-sok-mindent-arult-el-edesapjarol.htmlMagyar kamerák előtt még biztosan nem beszéltek ilyen őszintén a híres olasz sztár életéről. Most egyenes a családtagja árult el intim részleteket. TV + Sztárok--Oltár elé áll Alekosz, megmutatta menyasszonyát http://www.life.hu/sztarok/20161014-alekosz-felesegul-veszi-a-kedveset-megmutatta-csinos-menyasszonyat.htmlNagy Alekosz révbe ért! Az egykori valóságshow-győztes végre oltár elé áll szerelmével, Bettinával. TV + SztárokOrigoCsobot Adél elárulta, elindulna-e a német X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161014-csobot-adel-elarulta-hogyan-nyerte-vissza-alakjat-es-hogy-elindulna-e-a-nemet-x-faktorban.htmlNéhány hónapja hidegzuhanyként érte a rajongókat, hogy Csobot Adél és Istenes Bence elhagyják Magyarországot. Azt tudjuk, hogy Istenes Bencének mik a tervei, párja, Adél is elmondta, hogyan képzeli a kinti létet. TV + SztárokOrigoHoppá! Félvér eltitkolt gyereke van Bill Clintonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-bill-clinton-felver-fia-elmeselte-hogy-az-egykori-miniszterelnok-es-egy-prostitualt-frigyebol.htmlBill Clinton szexuális élete miniszterelnöksége óta terítéken van. A botrányok övezte kalandok közül most egy igen kínos történet került napvilágra. Kíváncsiak vagyunk, vajon Clinton asszony mit szól a kampányidő alatt kibukott újabb pletykához? TV + Sztárok--A szultána sztárja csókkal búcsúzott halott kedvesétől http://www.life.hu/sztarok/20161013-beren-saat-egy-csokkal-vett-bucsut-nagy-szerelmetol-oszinte-vallomas.htmlBár a 32 éves sztár ma már boldog házasságban él, egykori kedvesének arca a mai napig kísérti. TV + SztárokOrigoTökéletes smink és hatalmas mosoly: így szelfiznek a Tóth-lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-toth-vera-es-toth-gabi-szelfiztek-egyutt.htmlTóth Vera egyre jobb fomában van, Gabi pedig dögös, mint mindig. A Tóth-lányok egyik közös fellépésük alkalmával szelfiztek: meg kell hagyi, csodaszépek! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.