Parázs hangulat uralkodott a villában: megtörtént a kiválasztás

VV Mici VV Zseraldin kiválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zseraldin kiválasztotta azt a személyt, akivel meg akarja majd vívni vasárnap a maga harcát. Mici csuklójára került a kék kendő, amit a villalakó nem viselt el kiakadás nélkül.

Ismét lezajlott a szokásos kiválasztás, ezúttal Zserladinnak kellett valaki kezére rákötni a kék kendőt. A villalakó nem beszélt félre, és rövid, de tömör indoklás után megnevezte leendő ellenfelét.

Forrás: RTL II

"Ma egy olyan emberre fogom tenni a kék kendőt, aki számomra eljátszott három dolgot. Eljátszotta a bizalmamat, eljátszotta a tiszteletet, és hátbaszúrt. Bennem az még mindig bennem van" - hangzott Zserladin okfejtése, majd Mici kezére kötötte a kék kendőt. A kiválasztott nem viselte túl jól, hogy neki kell párbajoznia vasárnap, szerinte Zseraldin indoklása nem állja meg a helyét. "Gyáva dolognak tartom, amit ő csinált" - mondta Mici.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.