Gáspár Evelin irtó szexi oldalát mutatta meg: FOTÓ!

fotó szelfi Gáspár Evelin Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin elképesztő formában van, mióta megszabadult súlyfeleslegétől. A Győzike show egykori duci tinije mára igazi bombázó lett. Újabb fotója is ezt bizonyítja

Gáspár Győző nagyobbik lányát, Evelint egy duci, fiús cuccokban járó kamaszként ismerhettük meg. Mára viszont egy nádszálvékony, divatmániás szépség vált belőle, aki bár egy időre eltűnt a közösségi oldalakról, mostanában újra visszatért és szebbnél szebb fotókkal örvendezteti meg rajongóit: néhány napja újdonsült szerelmét is láthattuk.

Legutóbbi képén elképesztő hajkoronáját villantotta meg, melyet a fodrászától jövet örökített meg. Evi a természetesség híve, így nem történt drasztikus változás a hajszínét illetően, őrületes hajzuhatagát viszont mindenki megirigyelheti.

Colour & Cut by @lokosszandra #stylebarbudapest #olaplex #kevinmurphy #mastercolorist #brunette

GE (@evelingaspar) által közzétett fénykép,

Gáspár Evelin őrült szexi kék ajkakkal bulizott

A Gáspár család legfiatalabb tagjának hatalmas bulija volt: Virág betöltötte a 14. életévét, tiszteletére hatalmas dínomdánomot csaptak a szerettei. Nővére kék szájakkal ünnepelte őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.