Gyász! Elhunyt az ismert sorozatsztár, Jean Alexander

Forrás: ITV -
sorozatsztár halál Jean Alexander
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többnyire a brit sorozatok sztárjaként ismerhetjük Jean Alexandert, aki 90 évesen távozott az élők sorából. A színésznőt álmában érte a halál.

Négy nappal ezelőtt szállították kórházba Jean Alexandert egy betegség miatt. A 90 éves színésznő szervezete azonban feladta a harcot, október 14-én álmában elhunyt. A színésznő főként brit sorozatokban szerepelt, az angolok egyik nagy kedvencének, a Coronation Street című szappanoperának is rengeteg, pontosan 357 részében játszott. Hilda Odgent alakította.

Jean Alexander a Coronation Streetben Forrás: ITV

A magyar nézők számára mégsem a fent említett sorozatból lehet ismerős, hanem inkább A bor nem válik vízzé című vígjátéksorozatból, amelynek közel 170 epizódjában szerepelt. Ezen kívül játszott még a Phoenix és a varázsszőnyegben is, pályáját pedig Deadline Midnight sorozat egy kisebb szerepével kezdte.

Tragédia! 8 emeletet zuhant a hathetes csecsemő és a mamájahttp://www.life.hu/news/20161015-tragedia-8-emeletet-zuhant-a-hathetes-csecsemo-a-liftaknaban-meghalt.htmlBorzalmas tragédia történt egy édesanyával, és annak hathetes kislányával: mindketten 8 emeletet zuhantak. A 23. emeleten várták a liftet, aminek úgy nyílt ki az ajtaja, hogy valójában az üzemen kívüli felvonó a 15. emeleten vesztegelt. News--Teréz körúti robbantás: megtalálták az egyik keresett személyt http://www.life.hu/news/20161015-terez-koruti-robbantas-ujabb-informaciok-megtalaltak-egy-ferfit-a-rendorseg-nyomoz.htmlA Magyar Idők információja szerint megtalálták és kihallgatták azt a férfit, aki a robbantásról közzétett videón kissé furcsán, sőt zavartan viselkedik. News--Fontos nap a mai: 25 éves az első magyar internetcímhttp://www.life.hu/news/20161015-internet-magyarorszagon-25-eves-az-elso-magyar-internetcim-ez-volt-az.htmlAz 1980-as években szinte csak tudományos célokra tartották fent a világhálót. Aztán jött a nagy változás. NewsOrigoSzörnyű tömegbaleset történt az M6-os alagútjában: Videó!http://www.life.hu/news/20161015-tomegbalesetet-szimultaltak-szimulaltak-az-m6-os-autopalya-alagutjaban-a-katasztrofavedelmi-es.htmlTöbb autó és busz ütközött össze az M6-os autópálya egyik alagútjában. A balesetnek negyven résztvevője és két halottja volt – a tömegbaleset egy szimulációs gyakorlat részét képezte, melyet a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezett. NewsOrigoApró péniszét akarta mutogatni a bíróságon a nemi erőszakkal vádolt férfihttp://www.life.hu/news/20161013-apro-peniszet-akarta-mutogatni-a-birosagon-a-nemi-eroszakkal-vadolt-ferfi-jacques-rouschop.htmlA bíró nem engedélyezte a vádlottnak, Jacques Rouschopnak, hogy megmutassa péniszét mindenki előtt. A férfi ugyanis a nemi szerve méretére hivatkozott a perben. NewsOrigoMegrendezték a teknős és a nyúl versenyéthttp://www.life.hu/news/20161014-eloben-is-megrendeztek-a-teknos-es-a-nyul-versenyet-a-teknos-elverte-a-nyuszit.htmlLa Fontaine klasszikusát, a teknős és a nyúl versenyét igazából is megrendezték. Szerinteted a teknős vagy a nyúl nyerte az ádáz csatát? NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.