Megint óriási bakival indult a Star Academy

Forrás: TV2 -
Star Academy Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétről hétre történik valami furcsaség a Star Academy élő showjában. Előfordult, hogy hanghiba miatt nem hallottunk egy produkciót, és újra elő kellett adni azt. De megesett, hogy 20 percig nem sikerült kikapcsolni a tűzjelzőt. Pásztor Anna kezdetben rendszeresen villának hívta az akadémiát, most pedig Majka nem volt a helyzet magaslatán.

Majka szombatonként műsorvezetőként szerepel, vasárnap azonban a zsűriasztalnál foglal helyet. Így persze nem volt olyan meglepő, hogy kissé összekeverte a szerepeit a Star Academy élő show-jában. Sikerült ugyanis a zenei tehetségkutató ítészeit a Sztárban Sztár zsűritagjaiként bemutatnia.

Majka a Star Academy színpadán Forrás: TV2

Persze gyorsan korrigált, és Ördög Nóri is a segítségére sietett, így hamar tisztázódott, milyen nap van ma, hol is vagyunk valójában, és melyik identitásában is tündököl jelenleg Majka.

Majka a Sztárban Sztárban Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.