Aigner Lucia A konyhafőnök Aigner Szilárd RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aigner Szilárd családja nem nagyon szerepelt a nyilvánosság előtt, ám lánya, Lucia, nemsokára feltűnik az RTL Klub képernyőjén. A konyhafőnökben fog küzdeni a fődíjért!

Aigner Szilárd, aki az ország meteorológusaként vált ismertté, nyár elején hunyt el tragikus hirtelenséggel. Családja szinte soha nem szerepelt a nyilvánosság előtt, de most lánya hamarosan feltűnik az RTL Klub képernyőjén. Lucia A konyhafőnökben fog küzdeni a fődíjért.

Forrás: RTL Klub

Hétfőn új versenyzőkkel zakatol tovább az RTL Klub vetélkedője. Eddig kilencen jutottak a középdöntőbe, köztük Aigner Szilárd lánya is. Lucia egyetemista, jogot tanul, de a főzés is nagy szenvedélye, szerinte a gasztronómia igazi művészet. Legfőbb célja, hogy szakmailag még többet fejlődhessen és tanulhasson, a főzés az igazi életcélja – olvasható az adatlapján.

Till Attila: "Egy nőnek meg kell hagyni a szabad teret"http://www.life.hu/sztarok/20161016-till-attila-interju-meg-kell-hagyni-a-szabad-teret-egy-nonek-allitja-a-musorvezeto.htmlA Drágám, add az életed! legújabb évadában Ábel Anita egy új társat kapott. A váltás jól végződött, hiszen Tilla és műsorvezetőtársa hosszú évek óta jó barátságban vannak. A show bővelkedik erős női karakterekben, melyekről Tillának határázott véleménye van. Házasságáról, Ábel Anitáról, és a női lélek rejtelmeiről is sikerült kifaggatunk a népszerű tévést. TV + Sztárok--Újabb részletek A szürke ötven árnyalata legújabb részéről http://www.life.hu/sztarok/20161017-a-szurke-otven-arnyalata-az-eddigi-legizgalmasabb-resz-jon-rajongok-figyelem.htmlA második és a harmadik rész rendezője, James Foley egy előadáson beszélt arról, milyen különleges technikával készült A szürke ötveny árnyalata című film. TV + SztárokOrigoMellbimbójával és tökéletes alakjával hergeli a rajongóit Bella Hadidhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-bella-hadid-modell-mellbimbot-es-bikinialakot-villantott.htmlGigi Hadid húga, Bella lassan legalább olyan népszerű lesz, mint testvére. A modellcsalád fiatalabbik tagja a hétvégén beindult a képmegosztó oldalán, és jópár szexi képpel örvendeztette meg rajongóit. TV + SztárokOrigoMosolyszünetet tartott Kulcsár Edina és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161017-kulcsar-edina-es-szabo-andras-a-tv2-mokka-cimu-musoraban-beszelt-arrol-hogyan-ereztek-magukat-a.htmlKulcsár Edna és párja, Csuti a Mokkában arról meséltek, hogyan érezték magukat a Drágám, add az életed! című műsor forgatásán. TV + SztárokOrigoKate Moss besokallt: kidobta fiatalabb pasiját a modell http://www.life.hu/sztarok/20161017-kate-moss-a-modell-nem-birta-elviselni-parja-bulijait-besokallt-a-sztar-szakitas.htmlA hírek szerint a világ egyik legkeresettebb modellje nem bírta elviselni, hogy fiatal szerelme kissé többet bulizik az átlagnál. TV + Sztárok--Kiderült a szakítás oka: ezért dobta fiatal szerelmét Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-jennifer-lopez-es-casper-smart-ezert-szakitottak.htmlJLo augusztusban hagyta el fiatal szerelmét, Casper Smartot. Akkor nem derült ki pontosan, miért is lett vége az évek óta tartó románcnak, most azonban a People magazin biztosan tudni véli, mi is volt a szétválás igazi oka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.