Börtönbe kerülthet a rapper Coolio

Forrás: AFP/Getty/Frederick M. Brown -
Coolio fegyver börtön sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Coolióra rájár a rúd: ismét lebukott illegális fegyverbirtoklás miatt, így lehet, hogy hamarosan hűvösre kerül a sztár. 

Cooliót a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtéren kapták rajta a biztonságiak fegyverekkel - írja a US Magazin. A rappernek október 13-án kellett volna megjelenni a bíróságon, de mivel a sztár az államokon kívül turnézik, a meghallgatást elhalasztották. A következő időpont október 26., ha ekkor sem jelenik meg, letartóztatási parancsot adnak ki ellene. Ha pedig bűnösnek találják, három évre is börtönbe kerülhet.

Forrás: AFP/Getty/Frederick M. Brown

Nem ez az első alkalom, hogy a rapper bajba kerül: korábban azért ítélték el, mert fegyvert találtak nála egy járműben, és egyszer kokainbirtoklás miatt is bajba került, ezek miatt a fegyvertartástól is eltiltották.

Ám ez sem riasztotta el a sztárt a fegyverektől: szeptember közepén az egyik koncertjére tartott, amikor rendőrök leszállították a repülőről, mert fegyvert találtak a táskájában, és később be is vallotta, övé volt a fegyver.

Till Attila: "Egy nőnek meg kell hagyni a szabad teret"http://www.life.hu/sztarok/20161016-till-attila-interju-meg-kell-hagyni-a-szabad-teret-egy-nonek-allitja-a-musorvezeto.htmlA Drágám, add az életed! legújabb évadában Ábel Anita egy új társat kapott. A váltás jól végződött, hiszen Tilla és műsorvezetőtársa hosszú évek óta jó barátságban vannak. A show bővelkedik erős női karakterekben, melyekről Tillának határázott véleménye van. Házasságáról, Ábel Anitáról, és a női lélek rejtelmeiről is sikerült kifaggatunk a népszerű tévést. TV + Sztárok--Újabb részletek A szürke ötven árnyalata legújabb részéről http://www.life.hu/sztarok/20161017-a-szurke-otven-arnyalata-az-eddigi-legizgalmasabb-resz-jon-rajongok-figyelem.htmlA második és a harmadik rész rendezője, James Foley egy előadáson beszélt arról, milyen különleges technikával készült A szürke ötveny árnyalata című film. TV + SztárokOrigoMellbimbójával és tökéletes alakjával hergeli a rajongóit Bella Hadidhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-bella-hadid-modell-mellbimbot-es-bikinialakot-villantott.htmlGigi Hadid húga, Bella lassan legalább olyan népszerű lesz, mint testvére. A modellcsalád fiatalabbik tagja a hétvégén beindult a képmegosztó oldalán, és jópár szexi képpel örvendeztette meg rajongóit. TV + SztárokOrigoVéres harc Miranda Kerr házánál: késes támadó tört be hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-miranda-kerr-hazaba-betort-egy-kessel-felfegyverzett-hajlektalan-lelottek.htmlVéres harcok helyszíne volt Miranda Kerr malibui otthona, ugyanis egy hajléktalan késsel felfegyverkezve próbált betörni. A biztonsági őr ugyan észrevette, és megpróbálta leszerelni a támadót, de mindketten megsérültek. TV + Sztárok--Kitálalt Angelina és Brad egykori testőre: ettől rettegett a legjobban a sztárpárhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-kitalalt-angelina-jolie-es-brad-pitt-egykori-testore-feltek-hogy-elraboljak-gyerekeiket-es.htmlSokáig dolgozott Angelina Jolie és Brad Pitt testőreként Mark Billingham, akinek a feladata főként a gyermekek felügyelete volt. Az egykori alkalmazott már nem áll szerződésben a sztárpárral, és kitálalt a viselt dolgaikról. Elárulta, hogy Angelina és Brad mitől féltek a legjobban! TV + SztárokOrigoHogy micsoda? 21 évvel idősebb rendezővel kavar a bombázó Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/sztarok/20161017-jennifer-lawrence-es-darren-aronofsky-rendezo-allitolag-randiznak.htmlA 26 éves Jennifer Lawrence lábai előtt hever a fél világ, hiszen nemcsak bombajó csaj, de iszonyúan tehetséges, ráadásul fényévekkel jobb fej, mint a legtöbb hollywoodi sztár. Gyakorlatilag bárkit megkaphatna, most pedig úgy tűnik, a választottja nem más, mint egy nála 21 évvel idősebb rendező. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.