Kate Moss besokallt: kidobta fiatalabb pasiját a modell

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Ciao Pix /Xposurephotos.Com -
Kate Moss modell párkapcsolat Nikolai von Bismarck szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a világ egyik legkeresettebb modellje nem bírta elviselni, hogy fiatal szerelme kissé többet bulizik az átlagnál. 

Kate Moss 29 éves pasija, a milliárdos Nikolai von Bismarck bizony imádja az éjszakát, így nem csoda, ha rengeteg nő van körülötte. Ezt a 42 éves divatikon a jelek szerint eddig bírta. A The Sun állítása szerint a sok vita és balhé miatt Kate egy év után most kiadta a fiatal fiú útját.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Ciao Pix /Xposurephotos.Com

Azonban Kate-t sem kell félteni, hiszen ő sem veti meg a hajnalig tartó bulikar, sőt számtalan botrányt okozott már viselkedésével a túlzott alkoholfogyasztás miatt. A modell egyébként a múlt héten véglegesen elvált férjétől, Jamie Hince-től.

Till Attila: "Egy nőnek meg kell hagyni a szabad teret"http://www.life.hu/sztarok/20161016-till-attila-interju-meg-kell-hagyni-a-szabad-teret-egy-nonek-allitja-a-musorvezeto.htmlA Drágám, add az életed! legújabb évadában Ábel Anita egy új társat kapott. A váltás jól végződött, hiszen Tilla és műsorvezetőtársa hosszú évek óta jó barátságban vannak. A show bővelkedik erős női karakterekben, melyekről Tillának határázott véleménye van. Házasságáról, Ábel Anitáról, és a női lélek rejtelmeiről is sikerült kifaggatunk a népszerű tévést. TV + Sztárok--Pikáns fotó: Réka és Norbi szexi szelfit posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-rubint-reka-schobert-norbi-pikans-foto-norbi-kezei-eltuntek-reka-szoknyaja-alatt.htmlSzinte hihetetlen, hogy 15 év után is olyan szerelmesek egymásba, mint kapcsolatuk elején. Norbi és Réka újra és újra bebizonyítja, hogy köztük bizony még bőven lángolnak az érzelmek. Ezúttal egy igen szexire sikerült fotóval. TV + SztárokOrigoRáuntak a nézők a ValóVilág sztárjára: Zseri távozott a villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20161016-valovilag-8-vv-zseraldin-tavozott-a-villabol-mici-megverte-a-parbajban.html43 és 57 százalékos volt a párbaj szavazatainak eloszlása, melynek végén Zseri távozott. Micit ugyan kevesebben várták, de ő térhetett vissza a villába.TV + Sztárok--Kiderült: ez a Zámbó család nagy titkahttp://www.life.hu/sztarok/20161016-zambo-csalad-nagy-bejelentesre-keszulnek-zambo-jimmy-emlekkoncert.htmlZámbó Jimmy nővére, Marietta óriási bejelentéssel lepte meg a rajongókat. A család nagy tervekre készül. TV + SztárokOrigoCsúnyán összeveszett élő adásban Tóth Gabi és Gáspár Laci http://www.life.hu/sztarok/20161015-toth-gabi-es-gaspar-laci-durvan-egymasnak-estek-elo-musorban-veszekedes.htmlEddig úgy tűnt, nagy az összhang a mentorok között. A szombat esti adásban azonban eltörött a mécses. TV + SztárokOrigoMegint óriási bakival indult a Star Academyhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-majoros-peter-majka-nem-tudta-hogy-hol-van-igy-megint-oriasi-bakival-indult-a-star-academy.htmlHétről hétre történik valami furcsaség a Star Academy élő showjában. Előfordult, hogy hanghiba miatt nem hallottunk egy produkciót, és újra elő kellett adni azt. De megesett, hogy 20 percig nem sikerült kikapcsolni a tűzjelzőt. Pásztor Anna kezdetben rendszeresen villának hívta az akadémiát, most pedig Majka nem volt a helyzet magaslatán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.