Mosolyszünetet tartott Kulcsár Edina és párja

TV2 Drágám, add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edna és párja, Csuti a Mokkában arról meséltek, hogyan érezték magukat a Drágám, add az életed! című műsor forgatásán. 

A 25 éves ex- szépségkirálynő és párja a Mokkában mesélt arról, milyen élményekkel gazdagodtak a Drágám, add az életed! című műsor forgatásán. A párnak ez a műsor sokat segített abban, hogy még jobban megerősítsék kapcsolatukat, bár az is kiderült, hogy a műsor előzetese után kisebb mosolyszünet árnyékolta be a pár eddig felhőtlen kapcsolatát. Csuti megdöbbenve hallgatta, mit is mondott róla párja a kisfilmben. Edina a Mokkában elmesélte, hogy miután megnézték a promót, Csuti kicsit megharagudott rá, ugyanis azt mondta, szeretné kicsit megszivatni szerelmét.

"Legalább 10 percig mosolyszünet volt köztünk"

mesélte Edina. Persze a 10 perc után gyorsan kibékültek a szerelmesek, így a reggeli műsorban már közösen mesélték az izgalmas pillanatokat.

Pikáns fotó: Réka és Norbi szexi szelfit posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-rubint-reka-schobert-norbi-pikans-foto-norbi-kezei-eltuntek-reka-szoknyaja-alatt.htmlSzinte hihetetlen, hogy 15 év után is olyan szerelmesek egymásba, mint kapcsolatuk elején. Norbi és Réka újra és újra bebizonyítja, hogy köztük bizony még bőven lángolnak az érzelmek. Ezúttal egy igen szexire sikerült fotóval. TV + SztárokOrigoRomantikus: így ismerkedett össze Liptai Claudia és Pataki Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-liptai-claudia-es-pataki-adam-igy-ismerkedett-ossze-borbas-marcsinak-koszonhetik-talalkozasukat.htmlSoha nem lehet tudni, hol találjuk meg azt az embert, akit nekünk szánt az ég. Liptai Claudia és Pataki Ádám sem gondolta, hogy egy szerencsés véletlennek köszönhetően egymásra találnak. Ám a sorsnak, valamint Borbás Marcsinak hála, szerelembe estek. TV + SztárokOrigoKiderült a szakítás oka: ezért dobta fiatal szerelmét Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-jennifer-lopez-es-casper-smart-ezert-szakitottak.htmlJLo augusztusban hagyta el fiatal szerelmét, Casper Smartot. Akkor nem derült ki pontosan, miért is lett vége az évek óta tartó románcnak, most azonban a People magazin biztosan tudni véli, mi is volt a szétválás igazi oka. TV + Sztárok--A színpadon simogatták Miley Cyrus szeméremdombját (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161017-miley-cyrus-szemeremdombjat-a-szinpadon-simogatta-egy-rajongoja.htmlMegdöbbentő videó került elő Miley Cyrus egyik koncertjéről: az énekesnő csillogó dresszben vonaglott a színpadon, és élvezettel hagyta, hogy a rajongója a szeméremdombját simogassa, mindenki szeme láttára. TV + Sztárok--Dögös belépővel érkezett Ábel Anita: Ő pótolja Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20161016-abel-anita-lett-liptai-claudia-utodja-igy-vonult-be-a-musorvezeto.htmlA Sztárban Sztár csapatához a csatorna egy ismert arca, Ábel Anita csatlakozott. Persze, ezt egy igen csillogó belépővel tette. TV + SztárokOrigoBehatoltak a szupermodell Miranda Kerr birtokára - durva vége lett a dolgonakhttp://www.life.hu/sztarok/20161016-behatoltak-a-szupermodell-miranda-kerr-birtokara-durva-vege-lett-a-dolgonak.htmlMiranda Kerr mögött kissé feszült napok állnak: egy férfi ugyanis behatolt az egyik birtokára, és megsebesítette a biztonsági őrt is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.