Zseraldin és Mici egymás szavába vágva küzdöttek a Való Világ párbaján, ami végül a szőke nehézbombázó győzelmével zárult. A párbaj után a Life.hu riportere a kiesett Zserit faggatta jövőbeli terveiről, valamint Tivyvel való kapcsolatáról is.

A vasárnapi párbajon Zseraldin és Mici egymás szavába vágva egészen a végsőkig küzdöttek. Végül egy igen megosztó karakternek, Zseraldinnak kellett elhagynia a ValóVilág powered by Big Brother játékát. A lány elég sokszor gabalyodott össze Tivyvel és nemegyszer villantott puncit is a bennmaradásért.
A Life. hu kamerájának Zseri sok mindent elárult. Megtudtuk, hogy bár a játék előtt ismerkedett egy fiúval, akivel szeretné folytatni a randizást, mégis Tivyvel ellentétben, ő egyedülállóként ment be a villába. Azt is elárulta, hogy Tivyvel sokkal közelebb kerültek egymáshoz, mint tervezték, de azt semmiképpen nem akarja, hogy a fiú feladja érte a játékot. 
Arról, hogy szerinte miért Micit küldték vissza a nézők, elmondta: "Mici azért küzdött bent, hogy az embereket kihozza a sodrából. Ez nagyon sokszor sikerült is. Nyilván erre van szükség a villában, hogy minél több negatív dolog érje az embereket, mert ez a nézett. Én nem gondolom, hogy unalmas lett volna a karakterem. Az én karakterem őszinte volt."