Gáspár Győző sztárok bikini Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző nagyon büszke feleségére – a celeb nemrég egy igen szexi képet osztott meg Beáról. A fotón az asszony fürdőruhában állt modellt, és meg kell hagyni, igen jól állt neki a bikini. 

Egy elég szexi fotót mutatott nejéről Gáspár Győző, nekünk pedig csak tátva maradt a szánk: Bea asszony bombacsinos a róla készült képen.

A showman és Bea asszony közel 20 éve együtt vannak, de Győzi még mindig rajong a feleségéért.

A fotóhoz egy elég romantikus szöveget is mellékelt a celeb:

De a Gáspár családból nem csak Bea asszony fest fantasztikusan bikiniben: pár hónapja azt is megmutattuk, milyen csinos Győző lánya, Evelin fürdőruhában. A fiatal lány 30 kilótól szabadult meg az utóbbi években, és már arról is mesélt, hogyan.

5 sztár, aki sokkoló múlttal rendelkezik: gyilkosság és erőszak http://www.life.hu/sztarok/20161017-tragikus-sorsu-sztarok-sokkolo-mult-charlize-theron-es-oprah-winfrey-gyilkossag.htmlBár irigylik tőlük a pénzt és a csillogást, a múltjukban lévő sötét foltokkal sokan nincsenek tisztában. Van, akit gyermekként értek borzalmas dolgok, másokat pedig már felnőttként sújtott egy-egy tragédia. Egyesek nyíltan vállalják a velük történt szörnyűséget, hiszen elmondásuk szerint ez segít nekik a továbblépésben. Mások viszont a művészetükbe „bújva”, magányosan próbálják feldolgozni a történteket. Összeállításunkból megtudhatod, kik azok, akiknek nem telt örömmel a gyermekkor. TV + SztárokOrigoHamarabb véget ér a Star Academy: ez lesz helyettehttp://www.life.hu/sztarok/20161018-hamarabb-veget-er-a-star-academy-filmek-lesznek-helyette.htmlNagy durranásként indult a Star Academy, ami egy teljesen új formátumot próbált bevezetni a tehetségkutatók világában. A műsor azonban nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, előbb a napi összefoglalókat állították le, később pedig kiderült, hamarabb véget ér a verseny.TV + SztárokOrigoBulvárRap: "VV Tivy lekapta Ginát"http://www.life.hu/sztarok/20161018-bulvarrap-hegyi-roli-valo-vilag-bauko-eva-berki-krisztian-hodi-pamela.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoSzőke András édesanyja alkoholista volthttp://www.life.hu/sztarok/20161018-szoke-andras-edesanyja-alkoholista-volt-megrendito-csaladi-titokrol-vallott-a-szinesz.htmlNem sokszor fordul elő, hogy a színész a magánéletéről vall, ám ezúttal kivételt tett. Szőke András egy fájdalmas titkot árult el családjáról: édesanyja alkoholista volt. TV + Sztárok--Kelemen Anna szerelméről és pótgyerekeiről mesélt http://www.life.hu/sztarok/20161018-kelemen-anna-eleterol-vallott-vacon-el-potanyuka.htmlKelemen Anna tényleg kapcsolatban él, hiába jelentek meg arról hírek, hogy ő nem akar maga mellé párt. A playmate vallott kedveséről, és annak gyermekeihez fűződő viszonyáról is. TV + Sztárok--Nem titkolózik tovább Zsidró: “Egy párt alkotunk Katával”http://www.life.hu/sztarok/20161018-zsidro-tamas-bevallotta-hogy-dobo-kataval-egy-part-alkotnak.htmlNem tudták titokban tartani kapcsolatukat: Zsidró Tamás és Dobó Kata szerelmét leleplezték, ennek ellenére még néhány napig nem nyilatkoztak egymásról. A mesterfodrász azonban megtörte a csendet és bevallotta, tényleg együtt vannak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.