Zseraldin vasárnap kiesett a játékból, de itt kint várta egy meccs, amit még le kellett játszania: VV Tivy volt barátnője számon kérte őt: meglehetősen komoly szópárbaj zajlott le a két lány között.

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy Zserladin a villában találjon magának egy pasit. Viszonylag gyorsan összemelegedtek Tivyvel, hiába volt a srácnak barátnője. Ennek ellenére elcsattant köztük az első csók, ezek után pedig úgy ítélték meg, tulajdonképpen nincs miért visszafogniuk magukat, hiszen ezek után valószínűleg úgyis szakítanának. Így aztán többször is kielégítették egymást a takaró alatt, utoljára a párbaj előtt, ahonnan Zseraldin már nem tért vissza a villába.

ValóVilág8 zseraldin, tivyForrás: RTL II.

Idekint pedig várt rá egy hihetetlenül kínos szituáció: Tivy volt barátnője telefonon kérte őt számon! "Nem érzed kicsit inkorrektnek, hogy ráakaszkodsz olyan emberre, akinek kint van barátnője?" - kérdezte Brigi, akinek Zseraldin őszintén azt válaszolta, hogy ő senkire nem akaszkodott rá. "Én nem érzem úgy, hogy ráakaszkodtam volna a Tivyre, nekem elmondta, hogy te vagy neki, és én ezt tiszteletben is tartottam. Egészen addig, amíg el nem csattant az első csók. Pár nap múlva elmondta, hogy szerinte ti már a kinti életben nem vagytok együtt" - mondta a kiesett villalakó.

Forrás: RTL II

"Nagy fájdalmat okoztatok mind a ketten. Téged nem értettelek, mindenki tudta ott bent, hogy vagyok, mégis folytattad. Lényegében egy ürítőzsáknak voltál használva. Mondhatjuk azt, hogy finomabb a foglalt kolbász?" - idézte az ex szavait a Blikk. A kiesett villalakó szerint viszont ő és Tivy kapcsolata csak a szexről szólt. "Nem vagyok vele együtt, ez nem párkapcsolat. Annak ellenére, hogy lekutyázott, meg ahogy bánt velem, végig kitartottunk egymás mellett. Amikor nem én mentem vissza, nem csak az én arcomról potyogtak a könnyek" - mondta Zseri, amire a volt barátnőnek ütős válasza volt. „Persze, mert nem lesz kibe üríteni" - zárta le az ex. A két lány végül megegyezett abban, hogy nézeteltéréseiket majd személyesen fogják rendezni