Azóta nem látták Angelina Jolie-t, amióta beadta a válási papírokat. A színésznőt és a gyerekeit a napokban a történtek után először kapták lencsevégre – nézd meg, hogy fest a világsztár! 

Szeptember közepén kezdődött a Brangelina páros válási balhéja, a legfrissebb hírek szerint pedig Angelina Jolie egészen belefogyott a történtekbe. Sőt, olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint a színésznő drogokkal próbálja átvészelni ezt a cseppet sem könnyű időszakot. 

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

A kiújult szenvedélybetegségéről semmi biztosat nem tudni még, az azonban nyilvánvaló, hogy nincs a legjobb formában a világsztár, akit gyermekeivel a napokban fotóztak le. A képeket itt nézheted meg. 

Angelinát a hétvégén a hat gyermekével kapták lencsevégre egy Los Angeles-i ingatlannál, amit megnézett a színésznő. Vele volt testvére, James Heaven is, aki lelki támogatást nyújt neki a nehéz időkben. A színésznő és a gyerekek állítólag a tengerparton játszottak egy ideig, majd egy órán keresztül nézelődtek a házban. Angelinával rengeteg testőr és biztonsági ember is volt, de a gyerekek állítólag vidámak voltak, sokat játszottak és viccelődtek a házban.