Így fest a válási balhé után Angelina Jolie – először kapták lencsevégre

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt -
válás sztárok Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azóta nem látták Angelina Jolie-t, amióta beadta a válási papírokat. A színésznőt és a gyerekeit a napokban a történtek után először kapták lencsevégre – nézd meg, hogy fest a világsztár! 

Szeptember közepén kezdődött a Brangelina páros válási balhéja, a legfrissebb hírek szerint pedig Angelina Jolie egészen belefogyott a történtekbe.

Sőt, olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint a színésznő drogokkal próbálja átvészelni ezt a cseppet sem könnyű időszakot.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

A kiújult szenvedélybetegségéről semmi biztosat nem tudni még, az azonban nyilvánvaló, hogy nincs a legjobb formában a világsztár, akit gyermekeivel a napokban fotóztak le. A képeket itt nézheted meg.

Angelinát a hétvégén a hat gyermekével kapták lencsevégre egy Los Angeles-i ingatlannál, amit megnézett a színésznő. Vele volt testvére, James Heaven is, aki lelki támogatást nyújt neki a nehéz időkben. A színésznő és a gyerekek állítólag a tengerparton játszottak egy ideig, majd egy órán keresztül nézelődtek a házban. Angelinával rengeteg testőr és biztonsági ember is volt, de a gyerekek állítólag vidámak voltak, sokat játszottak és viccelődtek a házban.

Törvényszerű volt, hogy kirabolják Kim Kardashiant? Ez lehetett a támadás okahttp://www.life.hu/sztarok/20161019-torvenyszeru-volt-hogy-kiraboljak-kim-kardashiant-ez-lehetett-a-tamadas-oka.htmlMég mindig nincsenek egészen pontos adatok Kim Kardashian pár héttel ezelőtti kirablását illetően, a szálloda portása azonban tudni véli, mi lehetett a támadás oka. TV + Sztárok--Naná, hogy megint bikiniben szelfizik Liz Hurleyhttp://www.life.hu/sztarok/20161018-liz-hurley-szineszno-bikiniben-szelfizik.htmlLiz Hurley még nem unja a bikinis szelfiket. Miért is tenné: 51 éves, és a teste egyszerűen fantasztikus. Mutatjuk is, hogy mennyire! TV + SztárokOrigo5 sztár, aki sokkoló múlttal rendelkezik: gyilkosság és erőszak http://www.life.hu/sztarok/20161017-tragikus-sorsu-sztarok-sokkolo-mult-charlize-theron-es-oprah-winfrey-gyilkossag.htmlBár irigylik tőlük a pénzt és a csillogást, a múltjukban lévő sötét foltokkal sokan nincsenek tisztában. Van, akit gyermekként értek borzalmas dolgok, másokat pedig már felnőttként sújtott egy-egy tragédia. Egyesek nyíltan vállalják a velük történt szörnyűséget, hiszen elmondásuk szerint ez segít nekik a továbblépésben. Mások viszont a művészetükbe „bújva”, magányosan próbálják feldolgozni a történteket. Összeállításunkból megtudhatod, kik azok, akiknek nem telt örömmel a gyermekkor. TV + SztárokOrigoŐrjöngött a stúdióban a Tv2 sztárjának kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20161018-apati-bence-megserult-a-forgatas-kozben-igy-kialtott-a-parja-vele-musor-kozben.htmlA Drágám, add az életed! első napján Apáti Bence nagyon odatette magát, melyet a kedvese sem hagyott szó nélkül. TV + Sztárok--VV Gina könnyek között fedte fel családi tragédiájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-vv-gina-szornyu-tragediajarol-meselt.htmlVV Lóri váratlan távozása után VV Gina vette át a helyét a játékban. Egy összeszokott csapatba érkezett a fiatal lány, és egyelőre még nem találja a helyét a többiek között. Tivynek elmesélte, miért nem tud nyitni a többiek felé. Szörnyű tragédiáról vallott a lány. TV + SztárokOrigoHamarabb véget ér a Star Academy: ez lesz helyettehttp://www.life.hu/sztarok/20161018-hamarabb-veget-er-a-star-academy-filmek-lesznek-helyette.htmlNagy durranásként indult a Star Academy, ami egy teljesen új formátumot próbált bevezetni a tehetségkutatók világában. A műsor azonban nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, előbb a napi összefoglalókat állították le, később pedig kiderült, hamarabb véget ér a verseny.TV + SztárokOrigoHisztiroham tört Evelinre a párbaj után: így még nem láthattad! http://www.life.hu/sztarok/20161018-evelin-kiborult-igy-uvoltott-tarsaival-zseri-a-kiesese-utan-durva-video.htmlEvelin nem tudta elviselni, hogy a ValóVilág Powered by Big Brother legutóbbi párbajáról nem Zseraldin, hanem Mici tért vissza. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.