Madár Veronika ismét örök hűséget fogadott férjének

esküvő Madár Veronika házassági szerződés fogadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Intim szertartás volt Madár Veronika és párja első esküvője, a színésznő pedig úgy érezte, 7 év után itt az ideje, hogy megújítsák egymásnak tett fogadalmukat. A Life.hu riporterének elárulta, szerinte miért volt erre szükség, és egyéb titkokat is megosztott kapcsolatukról.

Az első esküvőjük nagyon családias hangulatban zajlott, de Madár Veronika úgy érzi, annak úgyis kellett lennie. Intim körülmények között mondták ki annak idején a boldogító igent, de most 7 év után úgy döntöttek, újra örök hűséget fogadnak egymásnak. A színésznő a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak beszélt a ceremóniáról, és kapcsolatukról is.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kiderült például, hogy a színésznővel nagyon könnyű összezördülni, hiszen ő egy lobbanékony természet, de komolyabb viták nem zajlanak köztük. Annak ellenére, hogy egy nagyon határozott embernek tűnik, azt is elárulta, hogy nem ő hordja a nadrágot, valamint az is kiderül, hogy áll ő a házassági szerződéshez.

Ekkor költözik el Csobot Adél és Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20161019-csobot-adel-es-istenes-bence-elarultak-mikor-koltoznek-nnemetorszagba.htmlAhogy a Life.hu elsőként számolt be róla, Csobot Adél és Istenes Bence eldöntötték, hogy kiköltöznek Németországba. A pár most azt is elárulta, hogy mikor teszik át végleg a bázisukat. TV + SztárokOrigoKim Cattrall: a Szex és New York miatt ment tönkre a házasságom!http://www.life.hu/sztarok/20161019-kim-cattrall-szineszno-szerint-a-szex-es-new-york-miatt-ment-tonkre-a-hazassaga.htmlA Szex és New York szókimondó szinglije, Samantha Jones megformálója, Kim Cattrall színésznő meglepő őszinteséggel vallott házassága tönkremeneteléről. TV + Sztárok--A Szívek szállodája új részei 37 nap múlva kikerülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-az-uj-szivek-szallodaja-37-nap-mulva-felkerul-a-netfixre.htmlMár nem kell sokat várnunk, hogy újra belevethessük magukat a Gilmore lányok életébe, ugyanis a sorozat 37 nap múlva felkerül a Netflixre. Évekkel a befejezése után élesztette fel a gyártó az anya-lánya páros életét, rajongók ezrei várják már tűkön ülve, hogy megtudják, hogyan alakult az életük. TV + Sztárok--Újabb válás Hollywoodban: Tobey Maguire és felesége szétmentekhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-ujabb-valas-hollywoodban-tobey-maguire-es-felesege-szetmentek.htmlTobey Maguire és felesége, Jennifer Meyer a szakítás mellett döntöttek: a házaspár 9 évig volt együtt. TV + Sztárok--Fizikai erőszakért perlik James Frankothttp://www.life.hu/sztarok/20161019-james-frankot-azzal-vadoljak-hogy-lefejelt-egy-fotos-aki-karteritest-kovetel-tole.htmlA népszerű színészt azzal vádolja egy fotós, hogy egy 2014-ben megrendezett Lana Del Rey-koncerten lefejelte a sztár. TV + Sztárok--Adam Levine-t azzal vádolják, hogy megverte feleségét és kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-adam-levine-az-a-vad-erte-hogy-megverte-feleseget-es-kislanyat.htmlIsmeretlen bejelentőtől érkezett a vád, miszerint Adam Levine megverte modell feleségét és kislányukat is. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.