Marsi Anikó Joshi a legjobb barát című műsorban mesélt arról, hogyan ismerkedett meg férjével Palik Lászlóval.

Marsi Anikó 7 év után tért vissza újra a képernyőre. Magánéletéről ez idő alatt nem sokat lehetett tudni. Joshi a legjobb barát című műsorban a FEM3 csatornán őszintén beszélt apukája elvesztéséről, a gyereknevelésről és arról is hogyan ismerkedett meg férjével, Palik Lászlóval.
Arról is mesélt, hogy szerelem volt-e első látásra találkozásuk.
"Nem szerelemnek hívnám, hanem valamiféle villámnak,volt egy hosszú, három és fél órás műsor a másik csatornán, egy tesztjáték. Mindig voltak VIP-vendégek, és az egyik szombaton Laci is ott volt."

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Úgy emlékszik, a férfi nem volt túl vidám arccal jelent meg a szórakoztató játék felvétele előtt. A játék próbája alatt Anikó nem bírta tovább nézni Palik savanyú arckifejezését és ennek hangot is adott:
"A próba közben nagyon finoman és nagyon kedvesen rászóltam, nem emlékszem pontosan, hogy mit mondtam neki, de felkapta a fejét, és nézett maga elé, hogy ez vajon kicsoda. Elkezdődött egy ilyen adok-kapok egymás között, az egyik szünetben szemtelenkedtem vele, és azt mondta, hogy 'Úgy vigyázzon, hogy magát még egyszer feleségül veszem'... és így is lett"