Egy beszólással kezdődött Marsi Anikó és Palik László kapcsolata

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Palik László Joshi Bharat Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó Joshi a legjobb barát című műsorban mesélt arról, hogyan ismerkedett meg férjével Palik Lászlóval.

Marsi Anikó 7 év után tért vissza újra a képernyőre. Magánéletéről ez idő alatt nem sokat lehetett tudni. Joshi a legjobb barát című műsorban a FEM3 csatornán őszintén beszélt apukája elvesztéséről, a gyereknevelésről és arról is hogyan ismerkedett meg férjével, Palik Lászlóval.
Arról is mesélt, hogy szerelem volt-e első látásra találkozásuk.

"Nem szerelemnek hívnám, hanem valamiféle villámnak,

volt egy hosszú, három és fél órás műsor a másik csatornán, egy tesztjáték. Mindig voltak VIP-vendégek, és az egyik szombaton Laci is ott volt."

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Úgy emlékszik, a férfi nem volt túl vidám arccal jelent meg a szórakoztató játék felvétele előtt. A játék próbája alatt Anikó nem bírta tovább nézni Palik savanyú arckifejezését és ennek hangot is adott:
"A próba közben nagyon finoman és nagyon kedvesen rászóltam, nem emlékszem pontosan, hogy mit mondtam neki, de felkapta a fejét, és nézett maga elé, hogy ez vajon kicsoda. Elkezdődött egy ilyen adok-kapok egymás között, az egyik szünetben szemtelenkedtem vele, és azt mondta, hogy

'Úgy vigyázzon, hogy magát még egyszer feleségül veszem'... és így is lett"

Kínos: Cate Blanchett színésznőt nyilvánosan csalja a férje?http://www.life.hu/sztarok/20161019-kinos-cate-blanchett-szinesznot-nyilvanosan-csalja-a-ferje.htmlCate Blanchett színésznőnek van oka aggodalomra: nemrég kellemetlen képek láttak napvilágot férjéről és egy fiatal színésznőről. Vajon ez csak egy félreérthető helyzet volt, netán a paparazzik buktatták le a csalfa férjet? TV + Sztárok--Ekkor költözik el Csobot Adél és Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20161019-csobot-adel-es-istenes-bence-elarultak-mikor-koltoznek-nnemetorszagba.htmlAhogy a Life.hu elsőként számolt be róla, Csobot Adél és Istenes Bence eldöntötték, hogy kiköltöznek Németországba. A pár most azt is elárulta, hogy mikor teszik át végleg a bázisukat. TV + SztárokOrigoÚjabb válás Hollywoodban: Tobey Maguire és felesége szétmentekhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-ujabb-valas-hollywoodban-tobey-maguire-es-felesege-szetmentek.htmlTobey Maguire és felesége, Jennifer Meyer a szakítás mellett döntöttek: a házaspár 9 évig volt együtt. TV + Sztárok--A Szívek szállodája új részei 37 nap múlva kikerülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-az-uj-szivek-szallodaja-37-nap-mulva-felkerul-a-netfixre.htmlMár nem kell sokat várnunk, hogy újra belevethessük magukat a Gilmore lányok életébe, ugyanis a sorozat 37 nap múlva felkerül a Netflixre. Évekkel a befejezése után élesztette fel a gyártó az anya-lánya páros életét, rajongók ezrei várják már tűkön ülve, hogy megtudják, hogyan alakult az életük. TV + Sztárok--Sarka Kata tinédzserkori fotót posztolt: így nézett ki 17 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-sarka-kata-megmutatta-hogy-nezett-ki-17-evesen.htmlSarka Katával mostanában rengetegszer találkozhatunk, nemcsak az újságok címlapján, de tévéműsorokban is. A műsorvezető arca mindenki számára ismerős, de ezúttal egy olyan fotót osztott meg, amit eddig soha nem láthattunk: 17 éves énjét mutatta be rajongóinak. TV + SztárokOrigoÍgy fest a válási balhé után Angelina Jolie – először kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/sztarok/20161019-igy-fest-a-valasi-balhe-utan-angelina-jolie-eloszor-kaptak-lencsevegre.htmlAzóta nem látták Angelina Jolie-t, amióta beadta a válási papírokat. A színésznőt és a gyerekeit a napokban a történtek után először kapták lencsevégre – nézd meg, hogy fest a világsztár! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.