Marsi Anikó 7 évnyi kihagyás után tért vissza nemrég újra a képernyőre, így egészen sokáig sem róla sem a magánéletéről nem tudhattunk semmit. A műsorvezető azonban nem titkolózik, Joshi Bharatnak őszintén vallott eddig soha nem hallott titkairól, apukája elvesztéséről és a gyereknevelésről.

Éveken át minden este vendége volt Marsi Anikó a magyar családok nappalijának, nemrég pedig ismét visszatért a képernyőre Gönczi Gábor oldalán. A Tények műsorvezetőjeként egy új műfajban próbálhatja ki magát, amiről sokszor elismerte, hogy igazi kihívás a számára. A műsorvezető szakmai múltját jól ismerjük, arról azonban keveset tudunk, milyen volt az ő élete a tévén kívül. Joshi Bharatnak elmesélte Anikó magánéleti titkait: apukája halálát és az anyává válást.

Fotó: Mudra László - Origo

"18 éves korom óta arra vágytam, hogy gyerekeim legyenek" - ismerte be a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy mindig lányos anyának képzelte magát. "Azt hittem, hogy én lányos anyuka leszek, de valószínűleg azért, mert mi hárman voltunk lányok a családban. Sajnos az apukám meghalt, amikor én 6 éves voltam. Aztán az anyukámnak egyedül kellett felnevelnie bennünket" - ismerte be Anikó, aki apukája elvesztéséről is beszélt. "Nagyon szerencsétlenül hangzik azt mondani, hogy apukám halálából kevesebb sérüléssel jöttem ki, mint a nővérem, aki 10 és fél éves volt akkor, amikor elvesztettük aput. Ő sokkal több mindenre emlékszik az apukánkból, mint én" - ismerte be a műsorvezető. Anikó azt is elmesélte, hogyan került erre a pályára. Beismerte, még 18 évesen sem tudta, mi akar lenni, ezért jelentkezett a többi között a Színház- és Filmművészeti Egyetemre is. Legnagyobb meglepetésére felvételt nyert, de nem ment könnyen a tanulás. Nem egyszer fakadt sírva, amikor visszanézte magát az órai gyakorlat után. "Nem egyszer sírva rohantam Szolnokra az anyukámhoz, és mondtam neki, hogy te figyelj, miért nem mondtad, hogy ez ilyen borzasztó?" - mondta Anikó, aki egy képet is mutatott magáról, aminek az egyik oldalán még a pályája legelején, másik oldalán pedig már anyaként szerepel.

Forrás: FEM3