VV Gina könnyek között fedte fel családi tragédiáját

Forrás: Facebook/VV Gina -
VV Gina családi tragédia Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Lóri váratlan távozása után VV Gina vette át a helyét a játékban. Egy összeszokott csapatba érkezett a fiatal lány, és egyelőre még nem találja a helyét a többiek között. Tivynek elmesélte, miért nem tud nyitni a többiek felé. Szörnyű tragédiáról vallott a lány.

VV Gina beilleszkedése elég nehézkesen halad. Tivy szerint ez azért van, mert senki felé sem nyit a lány, zárkózottnak és kedvetelennek találják őt a többiek. Ezt a véleményét pedig el is mondta Ginának, aki meglepő őszinteséggel mesélt arról, miért nem tudja önfeledten játszani ezt a játékot.

Forrás: Facebook/VV Gina

Megvallotta a fiúnak, hogy

alig egy héttel a beköltözése előtt temette el édesanyját

és bár napközben elterelődik a figyelme erről a szörnyű tragédiáról, mégis minden este édesanyja jár a fejében. Emiatt nehéz neki bulizni és a többiekkel együtt nevetgélni.

Tivyt lesokkolták a hallottak és bár megígérte, hogy senkinek sem mondja el a lány titkát, Evelinnel gyorsan megosztotta az információt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.