Angelina Jolie és édesapja, Jon Voight színész legendásan rosszban vannak, ezért is érdekes, hogy Brad Pitt most neje apjával beszéli meg a válás részleteit. 

Angelina Jolie sosem volt túl jóban apjával: bár a Tomb Raider című filmben együtt játszottak, az életben nem jönnek ki egymással. Ennek legfőbb oka az, hogy a színész sokszor megcsalta Angelina édesanyját, végül ott is hagyta családját. Persze ettől még Jon Voight részt vehetett lányának életében, volt, hgy ő vigyázott az unokákra. 

Forrás: AFP

Most a US Magazin számol be arról, hogy Brad Pitt és 77 éves apósa közel kerültek egymáshoz az utóbbi években, és még most is jóban vannak. Állítólag Brad nemrég arról áradozott apósának, mennyire imádja Angelina szenvedélyességét. Jon Voight pedig a bennfenntes szerint azt mondta Bradnek, hogy nem csodálkozik Angelinán, a színésznő ugyanis épp olyan vehemens, mint egykori édesanyja, Marcheline Bertrand.

Angelina állítólag ritkán, de beszél az édesapjával, ám nem mond neki túl sokat a mostani helyzetről, mert nem bízik a férfiban. Amiatt pedig külön dühös, hogy Jon Voight és Brad Pitt jóban vannak, és gyakran beszélnek egymással.

Angelina és Brad válásával kapcsolatban a legfrisseb információ az, hogy a színészt és a gyerekeket a napokban az FBI is kihallgatta, Brad pedig másodjára is láthatta gyermekeit, és legidősebb fiával, Maddoxszal is együtt lehetett.