Hajdú Péter és Havas Henrik a vasárnapi Frizbiben csapnak össze

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel, Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Havas Henrik Frizbi beszólás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik indította a kettejük között kialakult vihart azzal, hogy keményen bírálta Hajdú Pétert, de természetesen a válasz sem volt lagymatagabb. Ezúttal szemtől szemben fogják tisztázni a nézeteltéréseket. Kemény vita van kilátásban.

Havas Henrik kendőzetlenül elmondta véleményét Hajdú Péter ATV-hez került műsoráról, és magáról a műsorvezetőről is, aki szerinte sem a nőkhöz sem a riporterkedéshez nem ért. Természetesen nem kellett sokáig várni Hajdú Péter válaszára, a műsorvezető több ízben is kifejtette, mit gondol a Tanár Úrról. A többi között azt mondta, Havas Henriknek csak feltűnési viszketegsége van.

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel, Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Vasárnap este fog a tetőpontjára hágni kettejük összecsapása, ugyanis a Frizbiben szemtől szemben beszélik majd meg a problémákat. A beharangozó alapján pedig elmondhatjuk, nem lesz izgalmaktól és kemény beszólásoktól mentes a beszélgetés. Hajdú Péter egyenesen megkéri Henriket, hogy mondja el, szerinte ő miért nem jó. "Mondd el, miért vagyok sz*r" - tette fel a kérdést, amire Havas Henrik őszintén reagált. "Mert olyan hülyén nézel" - mondta a Tanár Úr.

Hajdú új műsora egyelőrenem teljesítette a hozzá fűzött eredményeket, kíváncsian várjuk, ez az összecsapás mennyire lesz népszerű.

Titkok a múltból: sztárok, akik szexuális erőszak áldozatává váltak http://www.life.hu/sztarok/20161018-szexualis-zaklatas-sztarok-akiket-egykor-megeroszakoltak-teri-hatcher-es-rose-mcgowan.htmlAz erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel. Hollywoodban bőven akad olyan színész, énekes vagy előadóművész, aki szintén átélt ilyen típusú borzalmakat. Összeállításunkból megtudhatod, kik ezek a sztárok. TV + Sztárok--Müller Attila és Larion Zoé óriási csótányokat tartanak otthonhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-muller-attila-es-larion-zoe-csotanyokat-tartanak.htmlNemrég mondta ki egymásnak a boldogító igent Larion Zoé és Müller Attila, ezen alkalomból pedig igen különleges ajándékot kaptak az egyik barátjuktól: néhány óriáscsótánnyal lepte meg ismerőse a fiatal párt. TV + Sztárok--Breaking! Benedek Tibor lemondott http://www.life.hu/sztarok/20161020-benedek-tibor-lemondott-szovetsegi-kapitanyi-posztjarol.htmlNéhány perccel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Bendek Tibor szövetségi kapitány többé nem kívánja betölteni 2013 óta ellátott posztját. Azt egyelőre nem tudni, ki veszi át helyét a vizilabda szövetségnél. TV + Sztárok--Szinetár Dóra ma már nem fél nemet mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-szinetar-dora-ma-mar-nem-fel-kimondani-amit-gondol-es-igyekszik-ellazulni.htmlA csinos színésznő hamarosan világkörüli turnéra indul a Shrek musicallel, ám mint mondja annyiszor fogja eljátszani Fiona szerepét, ahányszor a kislánya, Zorka engedi neki. Szinetár Dóra mára megtanult nemet mondani, hiszen számára egyértelműen a család az első. TV + SztárokOrigoRadics Giginek nincs érettségijehttp://www.life.hu/sztarok/20161020-radics-gigi-az-erettsegi-elott-all-vert-izzad-hogy-meglegyen.htmlRengeteg elfoglaltsága van Radics Giginek, aki egészen eddig a Sztárban sztár színpadán is szerepelt. Legutóbb azonban kiesett a versenyből, és bár sajnálja, igazából van mivel foglalkoznia: le kellene már érettségiznie, ami saját bevallása szerint kemény küzdelem a számára. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia elárulta Ádám melyik testrészébe szeretett belehttp://www.life.hu/sztarok/20161020-liptai-claudia-elarulta-hogy-pataki-adam-kezebe-szeretett-bele.htmlEgy pillanat alatt megpecsételődött Claudia és szerelme, Pataki Ádám sorsa. Egy véletlennek köszönhetik megismerkedésüket. Eddig nem beszéltek arról, hogyan is szerettek egymásba, de közös könyvükből kiderül, hogyan alakult ki köztük az egyre gyengédebb kapcsolat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.