Ördög Nóra egyszerűen meseszép - így látja őt férje, Nánási Pál

Nánási Pál sztárok Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahhoz eddig sem fért kétség, hogy Ördög Nóra az egyik legszebb hazai tévés, most azonban férje, Nánási Pál mutatott róla egy elképesztően gyönyörű képet. 

"A beautiful woman", vagyis egy gyönyörű nő - ezt a címet adta Nánási Pál annak a fotónak, amit a minap tett fel oldalára Ördög Nóra férje. A képen természetesen Nóra látható egy egyszerű, csinos ruhában, mezítláb.

Persze nem újdonság, hogy Nóra csodaszép, de ez a fotó mégis meghittebben ábrázolja a tévést, mint amikor extra ruhákba és erős smink mögé bújik.

A családról mostanában leginkább a gyerekek kapcsán írtunk, akik nőnek, mint a gomba. Nemrég a pár kisfia, Vencel 2 éves lett, így már egy autót is kapott a csemete. A születésnapi képen ott van még Nóra és Nánási Pál nagylánya, Mici, aki szinte már kész hölgy!

Hoppá! Le kellett vágni Emilio férfiasságát? http://www.life.hu/sztarok/20161020-emilio-az-enekes-furcsa-kijelentest-tett-az-edes-elet-sztarja-megszabadult-a-szorszalaktol.htmlAz eset az Édes élet kamerái előtt, méghozzá Tina jelenlétében. A sztár először nem akarta, hogy eltávolítsák a hátáról a szőrt. TV + Sztárok--Tilla nagyon veszélyes életet élt: A véletlennek köszönheti testi épségéthttp://www.life.hu/sztarok/20161020-tilla-a-veletlennek-koszonheti-hogy-nem-tortent-vele-baj.htmlTilla igazán nagy energiával tudott bulizni, és mindenben benne volt, amit ma már apaként teljesen másként értékel. Akkor úgy érezte, vele nem történhet semmi baj, de ez sokszor csak egy hajszálon múlt. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán nem akar örökre szingli maradnihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-bereczki-zoltan-szeretne-majd-part-talalni-nem-akar-orokre-egyedul-maradni.htmlBereczki Zoltán Szinetár Dórával való válása óta nyilvánosan nem randizik senkivel. Állítása szerint mindennapjait a munkája és kislánya töltik ki. Bár nem tervezi, hogy örökre szingli marad, mégis ugyanannyira élvezi az egyedüllélet mint a párkapcsolatot. TV + Sztárok--Hajdú Péter és Havas Henrik a vasárnapi Frizbiben csapnak összehttp://www.life.hu/sztarok/20161020-hajdu-peter-es-havas-henrik-a-vasarnapi-frizbiben-beszelik-meg-a-problemaikat.htmlHavas Henrik indította a kettejük között kialakult vihart azzal, hogy keményen bírálta Hajdú Pétert, de természetesen a válasz sem volt lagymatagabb. Ezúttal szemtől szemben fogják tisztázni a nézeteltéréseket. Kemény vita van kilátásban. TV + Sztárok--Angelina Jolie-t meglátogatta az FBIhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-brad-es-angelina-valas-angelina-jolie-t-meglatogatta-az-fbi.htmlHetek óta lázban tartja a világot, hogyan alakul Brad Pitt és Angelina Jolie válása. A legfrissebb hírek szerint most az FBI látogatta meg a világhírű színésznőt. TV + Sztárok--Müller Attila és Larion Zoé óriási csótányokat tartanak otthonhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-muller-attila-es-larion-zoe-csotanyokat-tartanak.htmlNemrég mondta ki egymásnak a boldogító igent Larion Zoé és Müller Attila, ezen alkalomból pedig igen különleges ajándékot kaptak az egyik barátjuktól: néhány óriáscsótánnyal lepte meg ismerőse a fiatal párt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.