Teréz körúti robbantás robbantás gyanúsított videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint a Teréz körúton robbantott. Most egy felvétel is felkerült az akcióról. 

Hatalmas robbanás rázta meg a fővárost szeptember 24-én, a rendőrség azóta azon dolgozik, hogy elkapják a Teréz körúton merényletet végrehajtó férfit. Miután a kommandósok elfogták, tűzszerészek vizsgálták át a kocsiját és egy házat. Utóbbihoz egy drónt is küldtek. Bár ezt nem erősítették meg, úgy tudjuk a drónra azért volt szükség, mert elképzelhetőnek tartották, hogy a házban bombák vannak - írja az Origo.

Egy volt polgármester fia a Teréz körúti robbantó

Elkapták a TEK emberei a Teréz körúti robbantással gyanúsítható férfit egy Zala megyei településen. Az illető nyomára nem lakossági bejelentés után bukkantak, az elfogása a hosszas nyomozás eredménye. Végül egy csellel bizonyosodtak meg kilétéről, ezután ütöttek rajta otthonában. A férfit még az éjjel Budapestre szállították.

Tragédia! Halálra erőszakoltak egy 16 éves lányt (18+)http://www.life.hu/news/20161020-argentinaban-halalra-eroszakoltak-egy-16-eves-lanyt.htmlAzért a 16 éves lányért tartanak menetet Buenos Airesben, akit elkábítottak, és borzalmas kegyetlenséggel megerőszakoltak. A fiatal végül a kórházban halt bele sérüléseibe. NewsOrigoTerror? Csőbombát robbantott egy kerekesszékes férfihttp://www.life.hu/news/20161019-csobombat-robbantott-egy-kerekesszekes-ferfit-oaklandben-egy-korhazba.htmlEgy ember meghalt miután felrobbant egy csőbomba az oaklandi klinikán, kedden este. NewsAFP100 rendőr kellett, hogy megfékezze az évszázad házibulijáthttp://www.life.hu/news/20161018-munchenben-szervezte-meg-egy-18-eves-az-evszazad-hazibulijat.html100 rendőr kellett, hogy leállítsa az évszázad házibuliját Münchenben. A 18 éves fiatal csak egy szűk baráti partit akart, végül összehozta az évszázad legnagyobb házibuliját.News--76 évesen elhunyt a Jászai Mari-díjas színésznő, Várnagy Katalinhttp://www.life.hu/news/20161018-varnagy-katalin-jaszai-mari-dijas-szinmuveszno-76-evesen-elhunyt.htmlVasárnap évekig tartó betegség után 76 évesen elhunyt Várnagy Katalin, a Jászai Mari-díjas színésznő. A szomorú hírről kollégája tájékoztatta a nagyérdeműt. NewsOrigoTragédia! 8 emeletet zuhant a hathetes csecsemő és a mamájahttp://www.life.hu/news/20161015-tragedia-8-emeletet-zuhant-a-hathetes-csecsemo-a-liftaknaban-meghalt.htmlBorzalmas tragédia történt egy édesanyával, és annak hathetes kislányával: mindketten 8 emeletet zuhantak. A 23. emeleten várták a liftet, aminek úgy nyílt ki az ajtaja, hogy valójában az üzemen kívüli felvonó a 15. emeleten vesztegelt. News--Ennél abszurdabb esküvőt még nem láttál: saját magához ment hozzá a nőhttp://www.life.hu/news/20161014-sajat-magahoz-ment-hozza-crystal-ra-laksmi.htmlA nő úgy véli, minden embernek van egy férfi és egy női oldala. Ennek a gondolatnak a jegyében hozzá is ment gyorsan saját magához. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.