Tilla nagyon veszélyes életet élt: A véletlennek köszönheti testi épségét

Forrás: Marton Szilvia -
TV2 baj véletlen Tilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla igazán nagy energiával tudott bulizni, és mindenben benne volt, amit ma már apaként teljesen másként értékel. Akkor úgy érezte, vele nem történhet semmi baj, de ez sokszor csak egy hajszálon múlt.

Nem volt könnyű Tilla szüleinek lenni, ugyanis a műsorvezető nem volt túl megfontolt fiatal. Szinte nem volt olyan őrültség, amiben ne vett volna részt. Ma már szülőként azonban teljesen más szemmel tekint vissza a kamaszkorára, pedig fiai is sokszor keverednek bele olyan dolgokba, amiket annak idején ő is véghez vitt.

Forrás: Marton Szilvia

"Elég beindult gyerek voltam. Nagyon sok energiám volt mindig is, szerettem pörögni, bulizni. Kiskamasz koromtól belevetettem magam az éjszakába.

Olyan környezetben is nőttem fel, például Moszkva tereztünk sokszor, ahol elég sok minden megtörtént"

- vallotta Tilla a hot! Magazinnak. Elárulta, hogy apaként ezekről az jut eszébe, hogy talán nem kellett volna megcsinálnia. Szülőként már egészen máshogy látja a dolgokat. "Szeretetből aggódom, ez olyan ösztönös dolog, amivel nem tudok mit csinálni" - árulta el a Drágám, add az életed! műsorvezetője, akiért szülei és bátyja is sokat aggódott, de róla lepörögtek. "Úgy éltem át az egészet, hogy velem nem történhet semmi baj. Nem is történt, de ez sokszor csak a véletleneken múlott, egyetlen hajszálon" - mondta Tilla, aki szerencsés, hiszen a fiai ebben nem hasonlítanak rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.