Aurelio édesapja halála után vált felnőtté

Forrás: Aurelio / Facebook -
halál VV Aurelio apa felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű időszakon van túl VV Aurelio, hiszen egy évvel ezelőtt elvesztette azt az embert, aki a legfontosabb volt az életében, mégpedig az édesapját. Nagyon nehezen viselte a fájdalmat az egykori villalakó, még barátnőjét is elmarta magától, ám most úgy érzi, a veszteséggel vált igazán felnőtté.

Soha nem jutott Aurelio eszébe, hogy elveszítheti édesapját, de mégis bekövetkezett a szörnyűség. Az egykori villalakó saját bevallása szerint nem tudta volna átvészelni ezt az időszakot, ha nem lett volna mellette a barátnője, ugyan egyszer őt is elmarta magától.

Forrás: Aurelio / Facebook

"Nem titok, hogy teljesen összeomlottam, amikor az öreg egyik pillanatról a másikra elment" - mondta Aurelio, aki súlyos lépéseket is fontolgatott annak idején, és nem tudta tisztán átvészelni a fájdalmat. "Nem tudtam aludni, nem éreztem jól magam sem egyedül, sem pedig társaságban.

Bevallom, egy ideig csak a gyógyszerek segítettek"

- árulta el Aurelio a hot! Magazinnak. Elmesélte azt is, miért szakított akkor a barátnőjével. "Akkoriban haragudtam mindenkire, az életre is, és egy rossz pillanatomban kaptam egy rosszakarómtól egy levelet, melyben azt állította, hogy Dominika vele csal.

Persze gondolkodás nélkül szakítottam vele, ráadásul nagyon csúnyán"

- vallotta be az egykori villalakó, aki hozzátette, hamar rájött, butaságot csinált. Ma pedig már teljes köztük a boldogság, és Aurelio is megtalálta az útját. "Elkövettem egy csomó hülyeséget, de lassan haladok előre" - mondta a műsorvezető.

Bereczki Zoltán nem akar örökre szingli maradnihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-bereczki-zoltan-szeretne-majd-part-talalni-nem-akar-orokre-egyedul-maradni.htmlBereczki Zoltán Szinetár Dórával való válása óta nyilvánosan nem randizik senkivel. Állítása szerint mindennapjait a munkája és kislánya töltik ki. Bár nem tervezi, hogy örökre szingli marad, mégis ugyanannyira élvezi az egyedüllélet mint a párkapcsolatot. TV + Sztárok--Titkok a múltból: sztárok, akik szexuális erőszak áldozatává váltak http://www.life.hu/sztarok/20161018-szexualis-zaklatas-sztarok-akiket-egykor-megeroszakoltak-teri-hatcher-es-rose-mcgowan.htmlAz erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel. Hollywoodban bőven akad olyan színész, énekes vagy előadóművész, aki szintén átélt ilyen típusú borzalmakat. Összeállításunkból megtudhatod, kik ezek a sztárok. TV + Sztárok--Müller Attila és Larion Zoé óriási csótányokat tartanak otthonhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-muller-attila-es-larion-zoe-csotanyokat-tartanak.htmlNemrég mondta ki egymásnak a boldogító igent Larion Zoé és Müller Attila, ezen alkalomból pedig igen különleges ajándékot kaptak az egyik barátjuktól: néhány óriáscsótánnyal lepte meg ismerőse a fiatal párt. TV + Sztárok--Kínos! Shia LaBeouf nem tudta, hogy élőben közvetítik az esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161020-a-vilagsztar-shia-labeouf-nem-tudta-hogy-eloben-kozvetiti-az-eskuvojet.htmlNem lehet kellemes ráeszmélni arra, hogy egy eredetileg szolidra, zárt körűre tervezett lagzit a fél világ nézte végig. Ez történt most Shia LaBeouf színésszel, a Transformers filmek sztárjával. TV + Sztárok--Breaking! Benedek Tibor lemondott http://www.life.hu/sztarok/20161020-benedek-tibor-lemondott-szovetsegi-kapitanyi-posztjarol.htmlNéhány perccel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Bendek Tibor szövetségi kapitány többé nem kívánja betölteni 2013 óta ellátott posztját. Azt egyelőre nem tudni, ki veszi át helyét a vizilabda szövetségnél. TV + Sztárok--Horgas Eszter 15 év után szakított újságíró kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-horgas-eszter-15-ev-utan-szakitott-parjaval.htmlA fuvolaművésznő nem fél nemet mondani, ha egy kapcsolat kifullad. Előző házassága - amelyben állítása szerint sokszor bántalmazta őt a férje - megtanította erre. Hiába talált rá azonban a boldogság újságíró kedvese mellett, 15 év után nemrég különváltak útjaik, pedig már az esküvőt is fontolgatták. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.