Gyászol Vilmos herceg és Harry - Elhunyt Diana hercegnő mostohaanyja

Forrás: APA/AFP/Roland Schlager -
mostoha Diana hercegnő Raine Spence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betegségben elhunyt Diana hercegnő mostohaanyja. Raine Spence 87 éves volt, betegsége nem kínozta sokáig.

Raine még 1976-ban házasodott össze Diana apjával, aki már évekkel ezelőtt, 1992-ben meghalt. Raine nagyon jóban volt Dianával, a Gentlewoman Magazine-nak azt nyilatkozta, hogy kedves embernek tartotta mostohalányát.

Lady Raine Spencer Forrás: APA/AFP/Roland Schlager


A hercegnő a gondjait, problémáit is megosztotta mostohaanyjával, aminek az asszony nagyon örült. Azt is elmondta, hogy hálás a sornak azért, mert a férje előbb halt meg, mint Diana, és nagyra értékeli, hogy ahercegnő az utolsó pillanatig gondokodott az édesapjáról - írja a Mirror.

Hogy micsoda? Sztriptíztáncosnő arcába szellentett egy férfihttp://www.life.hu/news/20161021-szriptiztancosno-arcaba-szellentett-egy-ferfi-letartoztattak.htmlKemény Dénes veszi át Benedek Tibor helyét?http://www.life.hu/news/20161021-kemeny-denes-lehet-az-uj-kapitany.html27 évvel a brutális gyilkosság elkövetése után találták meg a tettesthttp://www.life.hu/news/20161021-27-evvel-a-gyilkossag-utan-talaltak-meg-a-tettest.htmlElsodort egy nőt a villamos Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161021-elsodort-egy-not-a-villamos-budapesten-a-serult-meghalt.html9 napos házasság után végezte ki feleségét a férjhttp://www.life.hu/news/20161021-satannak-hitte-feleseget-9-nap-hazassag-utan-kivegezte.htmlLiftben bántalmazta kedvesét a sztárfocistahttp://www.life.hu/news/20161021-liftben-bantalmazta-kedveset-a-sztarfocista-hanyer-mosquera.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.