Felébredt a 11 hónapos kisfiú, akit apja lőtt fejbe

Forrás: Thinkstock -
puska kisfiú lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja véletlenül lőtte fejbe 11 hónapos gyermekét: nem elég figyelmesen rakta le a töltött fegyvert, ami elsült. A kisfiú egy darabig életéért küzdött, de nemrég egy jó hírt osztott meg a család a Facebook-oldalukon: a gyermek felébredt!

Több napig válságos volt annak a kisfiúnak az állapota, akit édesapja egy légpuskával lőtt homlokon. Úgy tudni, a férfi figyelmetlenül rakta le a töltött fegyvert, ami elsült. A tragédia előtt az utcán tartózkodott a puskával, az arra járó rendőrök kérték meg, hogy menjen be a házba. Ezután történt a baleset. A sérült gyermeket először az ügyeletre vitték, onnan pedig helikopterrel a pécsi kórházba, ott küzdöttek az életéért.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A család napok óta imádkozik, és erre buzdítják a barátaikat is. Ezúttal egy jó hírt közöltek gyermekükről a közösségi oldalon. Örömmel tudatták, hogy a kisfiú felkelt. "Tudatom veletek, hogy örömünk egységes legyen, a

Danika már az egyik szemét ki tudta nyitni,

és amikor az apukája beszél hozzá, akkor megemelkedik a pulzusa, tehát érzékeli az apuka jelenlétét! Folytassuk az ima-harcot és nem adjuk fel!" - idézi a Blikk a bejegyzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.