Lewis Hamilton: "Michael Schumacher többször is bepisilt"

Forrás: AFP/Liu Jin -
Forma-1 Michael Schumacher Lewis Hamilton Ellen DeGeneres
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a 31 éves világbajnok nem bántó szándékkal beszélt a német pilótáról, a rajongók így is kiakadtak. 

A hétvégi, austini futam kapcsán az egyik legnépszerűbb amerikai talkshow-ban, Ellen DeGeneresnél vendégeskedett a világhírű versenyző, Lewis Hamilton. A beszélgetés alatt persze szóba került a Forma-1 is, mely nagyon érdekelte a műsorvezetőt. Ellen arra volt kíváncsi, hogy mi történik akkor, ha valakire a kétórás futam alatt rájön a pisilés. Hamilton furcsa választ adott.

Forrás: AFP/Liu Jin

"Vannak olyan versenyzők, akik tudnak az autóba pisilni. A szerelőim mesélték, hogy a korábbi Mercedes-pilóta, a legendás Michael Schumacher többször is bepisilt a versenyek alatt" - mondta a fiatal versenyző. A rajongók kissé kiakadtak a nyilatkozat után, és kommentekben fejezték ki a nemtetszésüket. Szerintük Hamilton tiszteletlen volt egy olyan emberrel, akiről a mai napig nem tudni, milyen állapotban van. Az egykori Forma-1-es pilóta még 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta pedig alig érkeznek hírek az állapotáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.