Istenes Bence nehéz gyerekkoráról beszélt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gyerekkor Istenes Bence munka nélkülözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence ma már nem panaszkodhat, hiszen minden adott ahhoz, hogy boldog legyen. Örömteli párkapcsolatban él, van egy gyönyörű kisfia és remek munkalehetőségek. Az élete azonban nem indult ilyen könnyen, elárulta milyen megpróbáltatásokon mentek keresztül szülei válása után.

Istenes Bence ma sikeres televíziós, rengeteg munkával bízza meg az RTL Klub, de nem volt ám mindig ilyen egyszerű számára biztosítani a megélhetést. 6 évesen, amikor a szülei elváltak édesanyjával és húgával egy teljesen idegen országban kezdtek új életet, ahol nagyon nehezen fogadták be őket. Az édesanyja rengeteg áldozatot hozott értük, de Bence is elvállalt bármilyen munkát, amivel segíthette a csonka családot.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Anyu mindig megvonta magától a jobb falatokat. Mindent feláldozott értünk,

inkább nélkülözött, csak mi ne szenvedjünk hiányt semmiben.

A számos megpróbáltatás összekovácsolta a csonka családot. Én gyerekként fokozatosan döbbentem rá a helyzetünkre, de ahogy lehetett elvállaltam mindenféle diákmunkát. Pincérkedtem, költöztettem, mosogattam.

Bármit megcsináltam, hogy egy kicsit segíthessek

anyunak és a húgomnak, Boginak" - idézi a Best Bence egy korábbi interjúját. Bence később kíváncsiságból visszaköltözött Magyarországra, és itt ragadt, mivel nagyon jó lehetőségeket kapott, de mindig is foglalkoztatta a kétlaki élet gondolata. A műsorvezető először a Life.hu-nak beszélt arról, hogy most meg is valósítják, amiit terveztek, vagyis Adéllal kiköltöznek Németországba.

Havas Henrik házasságáról mesélt - 44 éve él feleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-havas-henrik-maganeleterol-meselt-felesegerol-is-elarult-nehany-titkot.htmlHavas Henrik mostanában szinte minden nap szerepel valamelyik bulvársajtó hasábjain. Hol Hajdúnak szól be, hol egyéb kijelentéseivel haragítja magára az embereket. Ezúttal viszont Joshi Bharat műsorában kendőzetlen őszinteséggel mesélt magánéletéről és feleségéről, Havasnéról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHoppá! Evelin és Soma most a fürdőben estek egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-evelin-es-soma-ujbol-forro-pillanatok-a-villaban-video-a-ket-fiatalrol.htmlSoma újra behívta Evelint a fürdőbe, ahol ismét vad csókolozásba kezdtek. Végül szerelem lesz a dologból? TV + SztárokOrigoVV Vivi szendvicsbe került: két villalakó is magáévá tette http://www.life.hu/sztarok/20161021-vv-vivi-nem-szemermeskedik-a-valo-vilag-szoke-lakoja-nem-szegyenlos.htmlAz ostorlábú Tivy épp a műanyag palackokon "tette magáévá" a lányt, amikor Krisztián váratlanul beállt harmadiknak. TV + Sztárok--Szívrohamban hunyt el VV Zsolti édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20161021-szivrohamban-hunyt-el-vv-zsolti-edesanyja-valo-vilag.htmlA legtöbb villalakó sokszor emlegeti a csaláját, honvágyuk van, vagy éppen attól félnek, mit gondolnak róluk a szüleik. VV Zsolti azonban csak a páráról, Patrikról beszél, neki üzen és köszönget néha a kamerákon keresztül. Ennek sajnos szomorú oka van.TV + SztárokOrigoHoppá! Le kellett vágni Emilio férfiasságát? http://www.life.hu/sztarok/20161020-emilio-az-enekes-furcsa-kijelentest-tett-az-edes-elet-sztarja-megszabadult-a-szorszalaktol.htmlAz eset az Édes élet kamerái előtt, méghozzá Tina jelenlétében. A sztár először nem akarta, hogy eltávolítsák a hátáról a szőrt. TV + Sztárok--Ördög Nóra egyszerűen meseszép - így látja őt férje, Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-ordog-nora-egyszeruen-meseszep-igy-latja-ot-ferje-nanasi-pal.htmlAhhoz eddig sem fért kétség, hogy Ördög Nóra az egyik legszebb hazai tévés, most azonban férje, Nánási Pál mutatott róla egy elképesztően gyönyörű képet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.