Kulcsár Edina párja majdnem elájult a szerelme leheletétől

lehelet Kulcsár Edina Drágám, add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kaptak könnyű feladatot a Drágám, add az életed! versenyében, ugyanis Kulcsár Edina párjának szagról kellett megállapítania, hogy mit fogyasztott a kedvese. Csuti nem viselte túl jól a megpróbáltatásokat, finom undor is megjelent az arcán!

Kissé gyomorforgató feladatot kapott Kulcsár Edina és párja a Drágám, add az életed! versenyében. A szépségkirálynőnek különböző ételeket, italokat kellett elfogyasztania, szerelmének pedig a lehelete szagáról kellett kitalálni, hogy mik voltak azok. A páros egyik tagja sem volt elragadtatva a feladattól, de igyekeztek becsülettel végigcsinálni.

Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina

Edina is sokszor húzta a száját, főként akkor, amikor a sör került sorra. Csuti azonban ezt könnyedén kitalálta, ám akadtak olyan ételek, amik után bizony elhúzta a száját Edina szerelme.

A menün volt eper, tonhal és fokhagyma is, nem csoda, hogy nem ment túlságosan jól a feladat:

10-ből csak 5-öt sikerült kitalálniuk. Csuti eleve nem örült a feladatnak, de amikor a fokhagymára került a sor, akkor bizony neki is forgott a gyomra. A párnak egyébként több gondot is okozott ez a verseny, mosolyszünet is volt már köztük emiatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.