Hogy micsoda? Sztriptíztáncosnő arcába szellentett egy férfi

Forrás: Dreamstime -
szellentés News letartóztatás sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 27 éves ausztrál férfi egy igen érdekes módját választotta annak, hogy kifejezze hódolatát egy sztriptíztáncosnőnek: az arcába szellenett. Most rácsok mögött várja az ítéletet. 

Floridába ül a rácsok mögött az a 27 éves férfi, aki egy sztriptízbárban, az egyik táncosnő arcába szellentett. Testi sértés gyanújával került börtönbe - számol be az esetről a Florida Sun Post.

A táncosnő nem nyilatkozott az esetről, a bár igazgatóhelyettese azonban elmondta, korábban még sosem érte semmiféle attrocitás az alkalmazottakat.

Forrás: Dreamstime

" A férfi kiválasztotta az egyik táncosnőnket, és öltáncot kért tőle. Ez után egy üres szobába mentek, a produkció felénél azonban a pasi egyszer csak felpattant, és azt mondta a nőnek, hogy várjon egy percet, mert a széke valószínűleg nedves. A férfi előrehajolt, a kezeivel simán elérte a padlót. Arra kérte a lányt, nézze meg, nem ázott-e át a nadrágja. Amikor a gyanútlan nő egészen közel hajolt a férfi ülepéhez, az hirtelen egy gusztustalan, bűzös gázfelhőt engedett a lány arcába" - mesélte a hely igazgatóhelyettese.

A táncosnő azonnal kirohant, és hívta a kidobókat, akik a klubban tartották a férfit a rendőrség kiérkezéséig. A táncosnőt aznapra hazaengedték, állítólag komoly pszichés károsodást szenvedett.

Forrás: Dreamstime

Az elkövető indítékai egyelőre ismeretlenek, de valószínűleg egy tréfa akart lenni ez az egész. Egy floridai lap szerint az elkövető ugyanaz a férfi, akinek néhány nappal korábban, egy kísértetiesen hasonló ügy miatt volt dolga a rendőrséggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.