60 évesen meghalt Kevin Meaney, stand-up humorista

Forrás: kevinmeaney.com -
stand up Kevin Meaney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonában találtak rá, Forestburgh-ben, New York államban.

60 éves korában meghalt Kevin Meaney - a hírt ügynöke tudatta a sajtóval. A stand-up humorista halálának okáról felvilágosítást nem adtak, tegnap este óta számos pályatársa búcsúzik tőle a közösségi média felületein.

Forrás: kevinmeaney.com

Meaney 30 éve volt a szakmában, filmekben is szerepelt, első stand-upos anyagait az HBO adta 1986-ban. Olyan ismert műsorokban tűnt fel, mint a The Tonight Show with Johnny Carson, a The Late Show with David Letterman, az Oprah és a Late Night with Conan O'Brien.

Hosszú Katinka négy aranyat nyert szombatonhttp://www.life.hu/news/20161008-hosszu-katinka-negy-aranyat-nyert-szombaton-az-uszo-rovidpalyas-vilagkupa-hatodik-allomasan.htmlHosszú Katinka hét döntőben négy arany- és két ezüstérmet nyert az úszó rövid pályás világkupa hatodik, dubaji állomásának szombati nyitónapján. News--SOKKOLÓ! Így adták vissza a bérlők a tulajnak a lakásthttp://www.life.hu/news/20161008-igy-adtak-vissza-a-berlok-a-tulajnak-a-lakast.htmlEgy kétgyermekes anya hagyta így a bérelt lakást. Állítólag. Mi azért reménykedünk, hogy a történet sántít valahol. News--Felfüggesztik a Népszabadság kiadásáthttp://www.life.hu/news/20161008-felfuggeszti-a-mediaworks-a-nepszabadsag-kiadasat.htmlA kiadó Mediaworks szombattól felfüggeszti a Népszabadság nyomtatott és internetes formában történő kiadását a lap új koncepciójának kialakításáig, illetve megvalósításáig azért, hogy "valamennyi érintett ezen kiemelt feladatra tudjon koncentrálni" - közölte a társaság szombaton az MTI-vel. A nol.hu oldala hibaüzenetet ad: a szolgáltatás nem elérhető. NewsOrigoA rendőrök voltak a Teréz körúti robbantás célpontjai: "A rendőreimet ki akarták végezni"http://www.life.hu/news/20160925-a-rendorok-voltak-a-terez-koruti-robbantas-celpontjai-jelentette-be-papp-karoly-orszagos.htmlHázi készítésű repeszképző anyagokkal kombinált robbanószerkezet robbant szombat éjjel a fővárosi Teréz körúton - jelentette be Papp Károly országos rendőrfőkapitány vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón. "A rendőreimet ki akarták végezni" - fogalmazott. Az ügyet a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja. News--Hatalmas robbanás történt Budapest belvárosábanhttp://www.life.hu/news/20160925-hatalmas-robbanas-tortent-budapest-belvarosaban-a-terez-korut-es-kiraly-utca-keresztezodeseben.htmlRobbanás történt szombaton késő este 22:30 körül a budapesti Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségben – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) és a rendőrség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) két gyalogosjárőre megsérült, mindkettőjüket kórházba vitték. Úgy tudjuk, legalább egyikük, egy nő sérülése súlyos. News--Nem jár a hétvégén a 4-6-os villamoshttp://www.life.hu/news/20160924-budapesten-a-nagykoruton-nem-jar-a-4es-6os-villamos-a-hetvegen.htmlFelújítás miatt egész hétvégén nem közlekednek a nagykörúti villamosok a fővárosban, a 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz jár.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.