Viharos gyermekkora lehetett a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának. Olyannyira, hogy az ő és lánytestvére fotója még a Csellengők című, eltűnt gyermekekről szóló műsorban is szerepelt egykor. 

A hatóságok tájékoztatása szerint László büntetlen előéletű és eddig úgy lehet tudni, egyetlen szélsőséges csoportokhoz sem tartozott, így kérdéses, miért viseltetett gyűlölettel a rendőrök iránt és miért követte el szörnyű tettét. 

Forrás: TV2

A Blikknekegy taksonyi férfi azt mesélte, hogy László szülei gyerekkorában elváltak, a férfi pedig Dél-Amerikába költözött,és magával hurcolta gyermekeit is. "Ez nem volt egy szokványos válás. Rengeteget veszekedtek, sokszor el is durvultak a viták, olykor éppen a gyerekek elhelyezése miatt. Úgy nyolc-kilenc éve tűnt fel megint Taksonyban a család, azóta a gyerekek és az apuka is minden nyáron itt vannak a nagyszülőknél" - mondta el a családot jól ismerő férfi. 

. A robbantó apja ellen állítólag nemzetközi elfogatóparancs is érvényben volt.

 „Sokaknak ismerős lehet a P. testvérek fotója. A gyerekeket édesapjuk rabolta el" – mutatták be az akkor 7 éves László és 4 éves testvére fényképét a 2001-es műsorban.

Édesapja nem hiszi, hogy fia robbantott
Elfogták a szeptemberi Teréz körúti robbantással gyanúsítható férfit, a TEK az otthonában ütött rajta a merénylőn. Állítólag egy csellel bizonyosodtak meg arról, hogy valóban ő a tettes, csak ezután vonultak ki a karmacsi házhoz. Házkutatást tartottak, de a férfi édesapja nem hiszi, hogy a fia követte volna el a merényletet, annak ellenére, hogy a szomszédok több gyanús esetről is beszámoltak.