Néhány nappal ezelőtt intim fotók jelentek meg Varga Viktorról és egy lányról. Az énekes azt állította, augusztus vége felé randizott Lillával, de nem lett kapcsolat közöttük. A lány szerint Viktor hazudik. 

Az énekes egyébként a hét elején adott interjút Garami Gábornak. Elmondta, már nem szingli. 

Forrás: Facebook/Mokka

"Visszataláltam ehhez a hatalmas amplitúdóhoz, egy nő segítségével, nyilvánvalóan. Mert hát mi más a férfi életében a legboldogabb dolog, ahogyan a nő éle­tében pedig a férfi. Egymás megtalálása, a társra találás" –  fogalmazott, ám kiderült, nem Lilláról beszélt, aki azonban kitálalt a Borsnak

"Szeptember 11-én ismerkedtem meg Viktorral, ami akárhogyan nézem, nem augusztus közepe. Nem mondott igazat! Nem alkotunk egy párt, és nem is fogunk, de fáj, hogy ha már kiderült, mi volt köztünk, hazudott rólam. Valóban a Gozsdu udvarban ismerkedtünk meg, hostessként dolgozom ott. Mindig nagyon kedves, figyelmes volt velem. Tudta, mikor dolgozom, néha váratlanul betoppant, hogy meglepjen. Még a születésnapját is megünnepeltük együtt!" – fakadt ki a lány, aki tudja, Viktornak más nő is van az éle­tében, ezért tagadta le őt. 

"Nem én voltam neki az igazi, ahogyan ő sem nekem. Ezzel nincs is gond. Azzal viszont van, hogy úgy állítja be, mintha augusztusban egyszer találkoztunk volna! Gondolom, ki akarja magyarázni magát az új barátnője előtt, róla beszélt a Class FM-ben is!" – tette hozzá. Lilla elmondta, október elejéig randizgattak, akkor beszélték meg, hogy nem találkoznak többet. Jó viszonyban váltak el, de Viktor nyilatkozata miatt úgy tűnik, a barátságnak is vége.