Popsi + cickó: Irina Shayktól elölről és hátulról is eláll a szavunk

Irina Shayk dekoltázs sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Irina Shayk ma az egyik legnépszerűbb modell, ami nem is csoda: tökéletes a popsija és a dekoltázsa is. A szépség nem csak a kifutókon mutat eszméletlenül, hanem az összes, róla készült képen. 

Irina Shayk egy laza dekoltázsvillantással indította a vasárnap reggelt: ám nagyon nem az az érdekes, mit eszeget a modell, hanem az, hogy miben. Irina egy mustársárga bikinifelsőben villantotta meg a tökéletesnél is tökéletesebb dekoltázsát - meg kell hagyni, hihetetenül dögös a modell!

Forrás: Instagram/irinashayk

No persze Irinának a popsija is legalább ilyen hibátlan: a szépség a cicis fotó előtt nem sokkal a hátsóját is megmutatta rajongóinak.

Forrás: Instagram/irinashayk

Sajnos azonban Irina szíve még mindig foglalt: ugyan korábban felmerültek olyan pletykák, hogy már nincsenek együtt Bradley Cooper színésszel, a legfrissebb hírek szerint azonban a két sztár nagyon is jóban van egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.