Mellmarkolászással jósol a kínai férfi - Vírusként terjed a videó

Kína jóslás jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vírusként terjed az a videó, amelyen egy kínai férfi egy nő mellét markolássza. Állítólag jóslás céljából. Kicsit bizarr, de megmutatjuk. 

A felvételt, amelyen elvileg a jóslás látható, még szeptemberben töltötte fel egy jünnani utazási fotós, Hsziao Jüven, de valahogy most kapták fel és osztják az emberek. Állítólag a kínai sajtó is foglalkozott az üggyel, a közösségi oldalon pedig arról vitáznak, hogy kamu-e a videó, vagy csak orvosi jellegű mellvizsgálat látható rajta.

Trump mindenkit beperel, aki zaklatással vádoljahttp://www.life.hu/news/20161022-trump-mindenkit-beperel-az-elnokvalasztas-utan-aki-zaklatassal-vadolja.htmlDonald Trump szombaton, esetleges elnökségének első száz napját felvázoló programbeszédét megelőzően bejelentette: a választás után minden nőt beperel, aki szexuális bűncselekménnyel vádolta meg őt.News--Hosszú Katinka öt aranyat szerzett Szingapúrbanhttp://www.life.hu/news/20161022-hosszu-katinka-uszo-ot-aranyat-szerzett-szingapurban.htmlÖt arany- és egy ezüstérmet szerzett Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, a verseny szombati zárónapján.NewsAFPMeghalt a Mount Everest első női meghódítójahttp://www.life.hu/news/20161022-meghalt-a-mount-everest-elso-noi-meghoditoja-tabej-dzsunko.html Tabej Dzsunko, aki a nők közül elsőként hódította meg a Mount Everestet - adta hírül a japán média.NewsThinkstockHatalmasat változik az időjáráshttp://www.life.hu/news/20161022-hatalmasat-valtozik-az-idojaras-oktober-vegen.htmlMég van remény arra, hogy kicsit élvezhessük az októberi nap sugarait. News--Fegyveres rablás történt egy belga bevásárlóközpontbanhttp://www.life.hu/news/20161022-fegyveres-rablas-egy-belga-bevasarlokozpontban-rendorok-menekitettek-ki-embereket.htmlRendőrök menekítettek ki embereket egy bevásárlóközpontból szombaton egy fegyveres rablás idején a belga fővárostól, Brüsszeltől mintegy 60 kilométerre délre fekvő Chatelineau településen - jelentette a helyi sajtó. News--Halálra égett egy idős férfi Gödönhttp://www.life.hu/news/20161022-halalra-egett-egy-idos-ferfi-godon-egy-elszenesedett-holttestet-talaltak.htmlEgy idős férfi elszenesedett holttestére bukkantak szombat reggel Gödön, a Kálmán utca egyik lakásában - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.